CARSNEWS
AUTONEWS

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Cosmosrally Kart Academy σε διεθνή αγώνα καρτ !

Με αναθεωρημένο πρόγραμμα και δίψα για αγώνες η Cosmosrally Kart Academy, ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2020 με πρώτο σταθμό το Kyunstendil της Βουλγαρίας όπου διεξήχθη ο πρώτος γύρος του Εθνικού πρωταθλήματος. Η παρουσία 9 Ελλήνων οδηγών της ομάδας και ισάριθμων μηχανικών και υπεύθυνων της Ελληνικής αποστολής, έδωσε άλλο χρώμα στα paddocks της πίστας, ενώ από τα δοκιμαστικά κιόλας του αγώνα, έδειξαν ότι θα πρωταγωνιστήσουν στις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Με τις καιρικές συνθήκες να “απειλούν” τον αγώνα και να καθιστούν το σωστό στήσιμο των καρτ, πραγματική σπαζοκεφαλιά για οδηγούς και μηχανικούς, φάνηκε η σωστή προετοιμασία της Cosmosrally Kart Academy και η εμπειρία των στελεχών της , η οποία αποτυπώθηκε και στα τελικά αποτελέσματα του αγώνα με τους Έλληνες οδηγούς να βρίσκονται σε υψηλές θέσεις σε όλες τις κατηγορίες. Το ταξίδι της επιστροφής ήταν γεμάτο χαμόγελα αλλά και εμπειρίες για τους Έλληνες οδηγούς καρτ τους οποίους υποστηρίζουν οι εταιρίες Alumil και Zane Hellas σε κάθε τους προσπάθεια εντός ή εκτός συνόρων.

Επόμενος σταθμός πλέον ο 2ος γύρος του Εθνικού Πρωταθλήματος  Βουλγαρίας στο Haskovo, το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Hyundai, Ford και Toyota δεσμεύονται σε ένα υβριδικό WRC.

cars

Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια του Ιράν – Εξομαλύνεται η κατάσταση στις αερομεταφορές

Bury

Για νέα επίθεση στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια κατηγορεί η Μόσχα την Ουκρανία

cars

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρα δεύτερος και ανεβαίνει

cars

N. Κεραμέως: Η αντιπολίτευση θέλει να υπονομεύσει την επιστολική ψήφο

cars

Η Morgan σπάει μία παράδοση 83 ετών!

cars

Η Ferrari που κοστίζει πάνω 1,2 εκατ. δολάρια

cars

Το νέο Fiat Panda θα επιστρέψει στις ρίζες του!

cars

Lamborghini SC20. Sexy και πανίσχυρη… όπως πρέπει!

cars