CARSNEWS
AUTONEWS

Αέρας ανανέωσης για το Suzuki Ignis.

Έπειτα από σχεδόν 5 χρόνια στην αγορά, έφτασε η ώρα για το Suzuki Ignis να ανανεωθεί τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά και αυτό ακριβώς έκανε η μικρή ιαπωνική εταιρία. Φρέσκαρε το μικρό Ignis όχι τόσο επειδή το design του άρχισε να δείχνει την ηλικία του, το αντίθετο θα έλεγα, αλλά για να το φέρει πιο κοντά στην σχεδιαστική ταυτότητα της όπως ορίζεται κατά κύριο λόγο από το Jimny.

Έτσι, το Ignis διατήρησε το τετραγωνισμένο σχήμα του και τα “πρησμένα” φτερά του αλλά απέκτησε νέα γρίλια με 5 χαρακτηριστικά ανοίγματα και νέους προφυλακτήρες τόσο εμπρός όσο και πίσω. Ανάλογη είναι η εικόνα και στην καμπίνα, όπου η Suzuki αναβάθμισε την οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και άλλαξε το design στον πίνακα οργάνων. Επιπλέον, το Ignis facelift είναι διαθέσιμο σε 3 νέα, μεταλλικά χρώματα (Caravan Ivory Pearl, Rush Yellow και Tough Khaki Pearl), μεγαλώνοντας την παλέτα σε 7 “μονοχρωμίες” και 11 δίχρωμίες.

Το μικρό της Suzuki ανανεώθηκε και μηχανικά όμως. Ο γνωστός Dualjet των 1,2 λίτρων απέκτησε νέο σύστημα ψεκασμού καυσίμου, σύστημα ψύξης των πιστονιών και νέα αντλία λαδιού και προσφέρει σύμφωνα με την εταιρία βελτιωμένη απόδοση και επιτάχυνση ενώ το mild-hybrid σύνολο χρησιμοποιεί πλέον μεγαλύτερη μπαταρία (10 Ah). Δυστυχώς όμως, δεν έχουμε στη διάθεση μας περισσότερες πληροφορίες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Honda Civic. Πιο ώριμο από ποτέ.

cars

Χατζηδάκης: Η επέκταση του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας θα ενισχύσει όλη την Ευρώπη

cars

Η Τροχαία σας «έκοψε» κλήση – Ποιες είναι οι παγίδες, πώς ακυρώνεται το πρόστιμο

cars

50 χρόνια Fiat 127. Αρχιτεκτονική και αίσθημα

cars

Μία Rolls-Royce Cullinan πολύ έξω από τα… νερά της!

cars

Επιστρέφει ο δακτύλιος στην Αθήνα από Δευτέρα 16 Οκτωβρίου

cars

Nissan Concept 20-23 showcar: Επετειακό σχέδιο από το στούντιο σχεδιασμού του Λονδίνου

cars

Toyota Supra GRMN: Ακόμα πιο “πιστάδικη”

cars

Formula 1: Ο Φερστάπεν πήρε την pole position και στο Άμπου Ντάμπι

cars