CARSNEWS
NEW MODELS

Αθηνών – Λαμίας: Μόλις σε μία λωρίδα η κυκλοφορία προς Αθήνα για 5 μέρες!

Υπομονή και προσοχή χρειάζεται να επιδείξουν για αρκετές μέρες όσοι χρησιμοποιούν την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας τις νυχτερινές ώρες για τις επόμενες 5 μέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή των Οινοφύτων, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα από το απόγευμα της Τρίτης 8 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, από τις 19:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύει αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), από το 54ο χλμ έως 57ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου κι εξόδου στον  Ανισόπεδο Κόμβο Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το εν λόγω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Οινοφύτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων – και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου – έως τον Α/Κ Μαλακάσας από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο με προορισμό τα Οινόφυτα, μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής σήμανσης, θα ειδοποιούνται έγκαιρα προκειμένου να εξέρχονται από τον γειτονικό κόμβο (Α/Κ Οινόης) και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα μεταβαίνουν στον προορισμό τους.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός γνωστοποιεί ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Παράλληλα, ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, οι οποίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Audi GT: Ο σκοτεινός ιππότης

cars

H Bentley Bentayga συνεχίζει ανανεωμένη

cars

Δείτε μια LaFerrari να πιάνει τα… 370 km/h (Video)

cars

Πόσα ρεκόρ θα καταρριφθούν εντός του 2020 στη Formula 1;

cars

Πρόταση για διεξαγωγή αγώνων μεσοβδόμαδα!

cars

Γιατί δεν θα υπάρξει ποτέ μια “γυναικεία” Ferrari

cars

H Gemballa φαντασιώνεται μία off road Porsche 911

cars

H Land Rover ετοιμάζει νέο εξηλεκτρισμένο diesel V6 κινητήρα

cars

H υβριδική έκδοση του Ford Bronco θα έχει 450 ίππους

cars