CARSNEWS
NEW MODELS

Απεργία 9ης Νοεμβρίου: Δείτε πως θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σημαντικά προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι πολίτες την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ενόψει της απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕΕ,-ΑΔΕΔΥ ζητώντας από την κυβέρνηση τη λήψη μέτρων ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να αντιμετωπίσουν το κύμα ακρίβειας, τόσο στον τομέα της ενέργειας όσο και στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και ημέρες στην απεργία θα συμμετέχουν τα ταξί με τους οδηγούς να… σηκώνουν χειρόφρενο όλο το 24ωρο, ενώ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Σ.Α.Τ.Α. (Μάρνη 17).

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα συμμετέχουν με στάσεις εργασίας και θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ. Από τη στάση εργασίας θα εξαιρεθούν οι 60 λεωφορειακές γραμμές που πραγματοποιούνται από τα ΚΤΕΛ και θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το ίδιο θα πράξουν και οι εργαζόμενοι σε μετρό και τραμ, με τα συγκεκριμένα μέσα να είναι διαθέσιμα στο κοινό από τις 8 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ.

Τη συμμετοχή της στην απεργία έχει ανακοινώσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και θα υπάρξουν τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων. Τις επόμενες ώρες η Hellenic Train αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοίνωση για το πως θα κινηθούν τα τρένα και ο προαστιακός.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη συμμετοχή των πληρωμάτων στην 24ωρη απεργία. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες των πλοίων και είναι πανελλαδική.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αιώνιος έφηβος ετών 78 αγοράζει McLaren 720S Spider (Video)

cars

Μαύρα σύννεφα πάνω από τη Μόντσα

cars

Αυτά είναι τα 10 πιο άσχημα αυτοκίνητα όλων των εποχών

cars

Τετρακίνηση και έως 306 ίπποι για το ηλεκτροκίνητο crossover της Skoda

cars

Ένα Toyota Yaris χωρίς οροφή

cars

Γιατί τα πρωτότυπα μοντέλα έχουν τέτοιο καμουφλάζ;

cars

Formula 1: Αλλάζει χρώμα στα μονοθέσιά της η Ferrari

cars

Ηλεκτροκίνητο ασθενοφόρο από την Nissan

cars

To απόλυτο “τέρας”: Μία “μακριά” Μercedes-AMG G63 βγαίνει στο σφυρί

cars