CARSNEWS
NEW MODELS

Βγαλμένη από παραμύθι η νέα σειρά καθισμάτων της Recaro

Σπεσιαλίστες του είδους οι άνθρωποι της Recaro δημιούργησαν μια νέα σειρά καθισμάτων η οποία απευθύνεται στους λάτρεις του κλασικού και του διαχρονικού.

Πρόκειται για καθίσματα που υιοθετούν τις σχεδιαστικές γραμμές μιας άλλης εποχής ενώ φέρουν και τη σφραγίδα ποιότητας του Walter Rohrl.

Ειδικότερα τα Recaro Classic LX και LS είναι προσανατολισμένα στην άνεση και την εργονομία διαθέτοντας μεταξύ άλλων και ρυθμίσεις για το ύψος της έδρας ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός αερισμός του σώματος.

Αντιθέτως, το Classic Pole Position διαθέτει ενισχυμένα πλευρικά τμήματα τα οποία με τη σειρά τους υπόσχονται τη βέλτιστη πλευρική στήριξη του σώματος. Ο σκελετός των συγκεκριμένων καθισμάτων είναι κατασκευασμένος από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα ενώ υποστηρίζει και ζώνες τεσσάρων σημείων πρόσδεσης.

Και οι τρεις τύποι των καθισμάτων της Recaro κατασκευάζονται στη Γερμανία και προσφέρονται με διαφορετικές επενδύσεις, είτε υφασμάτινες είτε δερμάτινες, οι οποίες φυσικά ακολουθούν τον ρετρό χαρακτήρα της σειράς.

Τα νέα καθίσματα της Recaro θα είναι διαθέσιμα τον Ιούλιο (τα Classic LS τον Οκτώβριο) σε τιμές που θα ξεκινούν στη γερμανική αγορά από τα 1.800 ευρώ και θα φτάνουν τα 2.100 ευρώ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εντυπωσιάζουν τα πρώτα σχεδιαστικά στοιχεία του νέου Nissan Qashqai

cars

Δοκιμάζουμε τη νέα Toyota Supra στην πίστα (Video)

cars

Συνεργασία Ford με Volkswagen για EV και αυτόνομη οδήγηση

cars

Εντυπωσιακή η μείωση των ρύπων στα αστικά κέντρα της Ελλάδας – Νέα στοιχεία

cars

Το Jeep Wrangler JPP 20 είναι φουλ στα αξεσουάρ

cars

Mercedes-Benz: Μία βόλτα στα άδυτα της κατασκευής συσσωρευτών (βίντεο)

cars

Μερική αποκάλυψη για την υβριδική Maserati Ghibli

cars

Η Ford καταγράφει ζημιές ύψους 600 εκατομμυρίων δολαρίων

cars

Το πάντα για το νέο VW Tiguan. Στην Ελλάδα στα τέλη του 2020

cars