CARSNEWS
NEW MODELS

Βόλτα στο Μιλάνο: Στα νέα teasers της Maserati MC20 κανείς δεν προσέχει το αυτοκίνητο

Ακολουθώντας τις συνήθεις των τελευταίων ετών όλων των κατασκευαστών η Maserati έδωσε στη δημοσιότητα teaser φωτογραφίες του νέου της supercar της, του MC20. Το θέμα με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι το ότι κανείς δεν ασχολείται με το αυτοκίνητο αυτό καθ’ αυτό και ο λόγος δεν είναι το ότι απεικονίζεται φλου και από γωνίες που δεν αποκαλύπτουν και πολλά για την εμφάνισή του.

Ο πραγματικός λόγος είναι το φόντο των φωτογραφιών, ένα γλυπτό ενός χεριού με σηκωμένο το μεσαίο του δάχτυλο, που δίνει προφανώς μια ενδιαφέρουσα νότα στο όλο σκηνικό. Σε ποιόν απευθύνεται ο… χαιρετισμός; Από το σχόλια της ίδιας της εταιρείας στο post της μάλλον σε αυτούς που αμφέβαλαν για την υλοποίηση της MC20, που κοροναϊού επιτρέποντος θα παρουσιαστεί το Μάιο.

Θεωρητικά αλλά και πρακτικά η MC20 είναι η διάδοχος της MC12 που βασιζόταν στη Ferrari Enzo, παρόλο που οπτικά δεν δείχνει τόσο ιδιαίτερη, θυμίζοντας περισσότερο μια πιο μυώδη Alfa Romeo 4C.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κινητήρας της θα είναι ένας V6, για τον οποίο η Maserati δεν θα δεχθεί βοήθεια από τη Ferrari, όπως συνέβαινε με άλλα σύνολα στο παρελθόν. Επίσης στα πλάνα είναι και μια ανοιχτή έκδοση που θα παρουσιαστεί στην πορεία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Alfa Romeo: Πιο κοντά από ποτέ το supercar – Έρχονται νέα SUV

cars

Tο ηλεκτρικό Hyundai Kona ανέβηκε στα 5.731 μέτρα πετυχαίνοντας ρεκόρ Guinness!

cars

Το τερμάτισε: Στέλεχος της Red Bull θέλει οι πιλότοι της ομάδας του να κολλήσουν Κορωνοϊό!

cars

Αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Προσωρινή άδεια μετά την εξέταση

cars

Bentley Mulliner Bacalar: Μία πολύ σπέσιαλ έκδοση για μόλις 12 τυχερούς

cars

To Ford Bronco και σε pick-up!

cars

VW: Δεν χρειαζόμαστε άλλα SUV προς το παρόν

cars

Ioniq: Tα ηλεκτρικά της Hyundai απέκτησαν νέα στέγη

cars

Αυτή η επιβατική έκδοση του VW Τ1 είναι ηλεκτρική!

cars