CARSNEWS
F1 & RACES

Διαψεύδει για Aston Martin o Wolff

Μπορεί να λένε πως όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά, όμως ο Toto Wolff εξακολουθεί να διαψεύδει τα σενάρια εμπλοκής του στην Aston Martin.

Η καλή του σχέση με τον Lawrence Stroll που αγόρασε σημαντικό ποσοστό των μετοχών της εμβληματικής εταιρείας, θα αναλάβει διοικητικό πόστο και θα χαρίσει το όνομά της και στη Racing Point F1, εύλογα έφερε σενάρια.

Μη ξεχνάμε άλλωστε πως ο Αυστριακός έχει συμβόλαιο με τη Mercedes μέχρι το τέλος του 2020 και πως παρά τις δεσμεύσεις της γερμανικής εταιρείας πως θα συνεχίσει στη Formula 1, οι κακές γλώσσες λένε πως ο Wolff δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον νέο ισχυρό άνδρα της Daimler, Ola Källenius.

«Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στις φήμες πως θα γίνω CEO της Aston Martin. Συνεργάζομαι με τη Daimler και αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Μία επενδυτική κοινοπραξία με επικεφαλής τον Lawrence Stroll πήρε ένα μερίδιο των μετοχών της Aston Martin. Είναι μία οικονομική επένδυση. Όμως αποκλείεται να έχω ενεργό ρόλο στις λειτουργίες της εταιρείας», είπε ο Wolff στο αυστριακό τηλεοπτικό δίκτυο ORF.

Αντίθετα, ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, τόνισε πως πρόθεσή του είναι να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη γερμανική εταιρεία.

«Είμαι στην όγδοη χρονιά συνεργασίας μου με τη Mercedes και πραγματικά απολαμβάνω το να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους. Την ίδια ώρα, συζητάμε για το μέλλον μας με τον Ola Källenius και πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε μαζί. Η πλατφόρμα που έχουμε στήσει αποδίδει πολύ καλά για τη Mercedes και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί για μερικά χρόνια», είπε ο 48χρονος.

Διαβάστε επίσης:

F1: Έτοιμοι για αποζημιώσεις στο Σίλβερστον

Project Pitlane: Οι ομάδες της F1 στον αγώνα ενάντια στον Covid-19

Προσπαθεί να σώσει σεζόν με 15-18 GP η F1

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

AlphaTauri: Ποιο θα είναι το νέο της όνομα;

cars

F1 GP Ιαπωνίας: Οριακή pole Verstappen

cars

Σε ποια ιστορική ομάδα θα μπορούσε να πάει ο Vettel;

cars

Ονειρεύεται GP στους δρόμους του Λονδίνου ο Wolff

cars

H RB7 έρχεται να ταρακουνήσει τη Θεσσαλονίκη

cars

H Alpine μας προϊδεάζει για το νέο A310

cars

Έτρεξε ξανά σε ράλι ο Bottas

cars

Ο Hamilton ζήτησε… αξιολόγηση!

cars

F1 Δοκιμές Εξέλιξης 2, Ημέρα 1: Ταχύτερος ο Kubica

cars