CARSNEWS
AUTONEWS

Εντυπωσιακή αναβάθμιση για το Toyota Crown.

Το Crown είναι ένα μοντέλο που υπηρετεί πιστά την Toyota στην εγχώρια αγορά εδώ και 65 ολόκληρα χρόνια. Είναι λογικό λοιπόν, σε αυτό το χρονικό διάστημα να έχουν λανσαριστεί στην αγορά ούτε λίγο, ούτε πολύ 15 γενιές με την τελευταία εξ αυτών να κυκλοφορεί από το 2018. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η ιαπωνική εταιρία αποφάσισε να ανανεώσει το Crown παρά το γεγονός ότι η τρέχουσα γενιά διανύει μόλις το 3 έτος της ζωής της. Απ’ ότι βλέπουμε δε, οι σχεδιαστές της Toyota εστίασαν στην καμπίνα αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα ακριβώς όπως ήταν.

Στο εσωτερικό πάντως δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία γρήγορη ματιά για να παρατηρήσει κάποιος την γιγαντιαία οθόνη των 12,3 ιντσών που βρήκε την θέση της στην κορυφή του ταμπλό. Αυτή είναι η κεντρική αλλαγή που αλλάζει ριζικά την εικόνα της καμπίνας καθώς η τοποθέτηση της οθόνης έφερε και κάποιες μικροαλλαγές στο υπόλοιπο, με τα χειριστήρια για το σύστημα κλιματισμού/εξαερισμού να φιλοξενούνται πλέον σε μία μικρότερη οθόνη λίγο πιο χαμηλά.

Απ’ όσο γνωρίζουμε, η Toyota δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε όσον αφορά στα μηχανικά. Αυτό σημαίνει ότι το Crown εξακολουθεί να προσφέρεται είτε με έναν turbo βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων με 245 άλογα και 350 Nm, είτε με ένα εκ των δύο υβριδικών συνόλων: το πρώτο βασίζεται σε έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και παράγει 226 ίππους και το άλλο σε έναν 3,5 λίτρων και προσφέρει 359 ίππους.

The post Εντυπωσιακή αναβάθμιση για το Toyota Crown. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια ενόψει των εορτών

cars

Porsche Macan T. Ελαφρύτερη και πιο… ευκίνητη!

cars

Skoda Citigoe iV. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Πιο μαύρη από ποτέ. Αυτή είναι η απόκοσμη BMW VBX6!

cars

Audi AI:Trail Quattro Concept. Όταν η άσφαλτος τελειώνει…

cars

Volkswagen Group. Δείχνει το δρόμο για την επόμενη μέρα στα  αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων

cars

Audi. «Ηλεκτρική» συμμετοχή με ονειρική ομάδα στο Ράλι Ντακάρ

cars

Η ABT Sportsline ανεβάζει την απόδοση του Audi RS5

cars

Fiat. Φροντίζει να γνωρίζετε τη κατάσταση των αυτοκινήτων σας

cars