CARSNEWS
AUTONEWS

Επίσημη πρώτη για το Ford Puma ST. Έρχεται…

Αργά ή γρήγορα θα έρθει η επανεκκίνηση. Στην Ford, αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να προετοιμαστεί το φιλοθεάμων κοινό για την άφιξη νέων μοντέλων και το πρώτο που ανακοινώνεται επίσημα από την αμερικανική εταιρία, είναι το περιβόητο Puma ST.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ford επιβεβαιώνει ότι το 3ο μοντέλο που θα φορέσει το “ST” σήμα θα είναι το Puma, ακόμα και αν το σύντομο video που έδωσε στην δημοσιότητα δεν αποκαλύπτει πολλά. Για την ακρίβεια, το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι ότι το επερχόμενο Puma ST φοράει τις ίδιες ζάντες ελαφρού κράματος με το Fiesta ST. Αν αληθεύουν μάλιστα οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα σχετικά, οι ζάντες δεν θα είναι το μοναδικό που θα μοιράζονται τα δύο μοντέλα, καθώς κάτω από το καπό του σπορ-SUV θα βρίσκεται ο ίδιος 3-κύλινδρος 1500άρης βενζινοκινητήρας που κινεί και το καυτό hatchback. Ένας κινητήρας που αποδίδει 200 ίππους και 290 Nm ροπής και δεν θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να κινήσει σβέλτα το Puma – ακόμα και συνυπολογίζοντας την διαφορά που υπάρχει στο βάρος σε σύγκριση με το ελαφρύτερο Fiesta.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε τα… γνωστά. Ένα πιο επιθετικό bodykit, σαφώς πιο σπορ ρυθμίσεις στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης και φυσικά τις ανάλογες τροποποιήσεις στην καμπίνα. Το video ήδη δείχνει τα καθίσματα της Recaro και κάποιες πιο… πικάντικες πινελιές. Για περισσότερες πληροφορίες όμως, θα πρέπει να περιμένουμε – η Ford δηλώνει ότι το Puma ST θα παρουσιαστεί εντός του τρέχοντος έτους αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Mercedes-Benz EQS. Στην αιχμή της τεχνολογίας.

cars

Αλλαγές δρομολογίων στα μέσα μεταφοράς – Πώς θα κινηθούν Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά. Δείτε την κίνηση Live !

cars

Νέο Ford Kuga.  Ξεχωρίζει και στο θέμα της ασφάλειας

cars

Ford – Mε πέντε χρόνια εγγύηση

cars

Volvo. Ψηφίζει Θεσσαλονίκη

cars

Dacia Sandero Stepway 1.0TCe 100PS LPG. Έχει τα πάντα και συμφέρει

cars

Τουρισμός για Όλους 2024: Από σήμερα οι αιτήσεις

cars

Η Ford θα είναι “πιο Αμερικανική” στην Ευρώπη

cars

Νέο Peugeot 2008. Ανακατεύει τα πάντα στη κατηγορία

cars