CARSNEWS
NEW MODELS

Επίσημο: Στην McLaren o Daniel Ricciardo

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου ανάμεσα στη Ferrari και τον S. Vettel και το όργιο των φημών που ήθελαν τον Carlo Sainz Jr να παίρνει τη θέση του πολύπειρου Γερμανού, η ανακοίνωση της συνεργασίας ανάμεσα στη McLaren και τον D. Ricciardo έρχεται να προσθέσει ίσως το σημαντικότερο κομμάτι του μεταγραφικού παζλ.

Στο τέλος αυτής της σεζόν, ο Αυστραλός πιλότος της Formula 1 την ομάδα της Renault μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στη McLaren, όπου και θα πορευθεί από το 2021 δίπλα στον κατά πολύ νεότερό του Lando Norris.

H McLaren είχε προσεγγίσει τον D. Ricciardo και το 2018, μόνο που εκείνη την εποχή ο Αυστραλός είχε επιλέξει την ομάδα της Renault, βλέποντας τους Βρετανούς να βγαίνουν από ένα οδυνηρό διαζύγιο με την Honda.

Πλέον, οι προοπτικές της βρετανικής ομάδας είναι σαφώς καλύτερες καθώς από το 2021 θα εφοδιάζεται με τους κινητήρες της Mercedes οι οποίοι είναι από τους ισχυρότερους και πιο αξιόπιστους του πρωταθλήματος.

Για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του D. Ricciardo στην McLaren κάτι όμως που δεν πρόκειται να αργήσει να πραγματοποιηθεί. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μπαίνει στο βιβλίο Guinness ο Bernie Ecclestone!

cars

Δείτε την Ferrari 488 Pista να φθάνει στα 341 km/h! (Video)

cars

Ford Focus: Το πιο διασκεδαστικό μεσαίο οικογενειακό είναι και το πιο hi-tech (Video)

cars

Το νέο Audi RS3 φλερτάρει με τους 450 ίππους

cars

Η στρατηγική «Beyond 100» της Bentley (Video)

cars

Το νέο Ford Puma ήρθε για να μείνει!

cars

Φόβος και τρόμος το body kit της TRD για το νέο Yaris

cars

Nissan 370Z: Με 500 ίππους και ρετρό σχεδίαση

cars

To MBUX της επόμενης Mercedes-Benz S-Class (video)

cars