CARSNEWS
NEW MODELS

Η τιμή του Mazda 3 Turbo στην αμερικανική αγορά

Διαθέσιμη είναι πλέον η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του Mazda 3 στην αμερικανική αγορά, αποτελώντας και επισήμως έναν από τους διεκδικητές της κορυφής στην κατηγορία των καυτών μικρομεσαίων hatchbacks.

To Mazda 3 Turbo το οποίο εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων προσφέρεται έναντι 29.900 δολαρίων, τιμή που το τοποθετεί σε μια πλεονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού, καθώς πέρα από τους 253 ίππους και τα 433 Nm ροπής, το ιαπωνικό hatchback εφοδιάζεται και με τετρακίνηση.

Το σύστημα μετάδοσης συμπληρώνει ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, χωρίς να προσφέρεται μάλιστα η δυνατότητα επιλογής χειροκίνητου κιβωτίου.

Αντιθέτως, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις και σε δύο τύπους αμαξώματος (sedan και hatchback), ενώ προσφέρονται και πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού, όπως οι ζάντες αλουμινίου της BBS και το αεροδυναμικό κιτ αναβάθμισης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η ιαπωνική φίρμα θα διαθέσει την υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του Mazda 3 στην ευρωπαϊκή αγορά κι αν το κάνει πια θα είναι η διαμόρφωση του αυτοκινήτου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Aurus SUV: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν την δικιά τους Bentley!

cars

Παραγγελία για 15 Tesla Cybertruck στο Μεξικό

cars

Κροάτες, Λετονοί και Εσθονοί διεκδικούν αγώνα WRC. Η Ελλάδα;

cars

Με μήκος πάνω από 30 μέτρα και 26 τροχούς το πιο μακρύ αυτοκίνητο του κόσμου!

cars

Τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της Mercedes

cars

Στα 145 εκατ. δολάρια το μπάτζετ των ομάδων της Formula 1 το 2021 (video)

cars

Η συντήρηση της μπαταρίας του αυτοκινήτου στην εποχή της καραντίνας

cars

O Marc Marquez δημοσιεύει ακτινογραφία του σπασμένου χεριού του

cars

Test Drive: Nissan Juke Hybrid – Δοκιμάζουμε το υβριδικό compact SUV

cars