CARSNEWS
AUTONEWS

Η Audi θυμάται το TT και λανσάρει μία νέα έκδοση.

Στην μεταβατική περίοδο που βιώνουμε εμείς και οι εταιρίες μαζί, ασχολούμαστε κατά κύριο λόγο με υβριδικά κάθε μορφής και ηλεκτρικά. Ασχολούμαστε με το μέλλον και ξεχνάμε το παρόν ή τουλάχιστον κάποια… απομακρυσμένα μέρη του, όπως έκανε η Audi μέχρι τώρα με το TT. Η γερμανική εταιρία έδειχνε να έχει ξεχάσει το μικρό TT αλλά επανέρχεται στο θέμα λανσάροντας την S Line Competition Plus έκδοση που τονίζει περαιτέρω την σπορ πλευρά του χαρακτήρα του με τον συνδυασμό 2 πακέτων εξοπλισμού.

Το πακέτο S Line αναβαθμίζει την εμφάνιση του TT με νέους προφυλακτήρες, διαφορετική γρίλια, νέα μαρσπιέ και ανασχεδιασμένο διαχύτη στο πίσω μέρος ενώ το “black styling” πακέτο προσθέτει το κάτι παραπάνω αλλάζοντας το χρώμα της Singleframe γρίλιας, των αεραγωγών, του διαχύτη, των μαρσπιέ και της σταθερής πίσω αεροτομής σε μαύρο! Το ίδιο χρώμα χρησιμοποιείται και για το σήμα της Audi αλλά και για την διπλή απόληξη της εξάτμισης ενώ στο Roadster, μαύρη είναι η οροφή και τα προστατευτικά roll-bars. Οι standard ζάντες ελαφρού κράματος είναι ένα μαύρο σετ 19 ιντσών αλλά διαθέσιμες είναι και 20άρες προαιρετικά.

Ανάλογα… σκοτεινό είναι και το εσωτερικό που βασίζεται κατά κύριο λόγο στις προσθήκες του S Line πακέτου με μπόλικο μαύρο δέρμα και Alcantara και ορισμένες χρωματισμένες λεπτομέρειες για την αντίθεση. Η Audi δηλώνει ότι το TT S Line Competition Plus είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με τον δίλιτρο βενζινοκινητήρα που παράγει 245 ίππους και 370 Nm ροπής και συνδυάζεται με το 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο S tronic. Οι παραγγελίες για τη νέα έκδοση ξεκινούν ήδη από τον Οκτώβριο στη Γερμανία και οι πρώτες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Δεκέμβριο με την τιμή της να ξεκινά από τα €47.316,30 για το Coupe και από τα €49.655,80 για το Roadster.

The post Η Audi θυμάται το TT και λανσάρει μία νέα έκδοση. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

SYM NH-T 200. Νέα ενδιαφέρουσα πρόταση

cars

Αudi: Έτσι θα είναι ο αντίπαλος της CLA

cars

Kona Electric. Ξεκίνησε η παραγωγή του

cars

Περισσότερο… υβριδική η Porsche Cayenne E-Hybrid.

cars

Στον β΄ γύρο του Μόντε Κάρλο Masters ο Τσιτσιπάς

cars

Η Ferrari «χρυσώνει» τον Σαρλ Λεκλέρκ με 50 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει ως το 2029

cars

Volvo.  Με νέο σύστημα infotainment περισσότερα μοντέλα της

cars

Audi A1 Sportback 30 TFSi S Tronic. Premium σε όλα

cars

Με το Qashqai βλέπετε τα πάντα γύρω σας

cars