CARSNEWS
AUTONEWS

Η Ford γιορτάζει την παραγωγή 150.000 Mustang Mach-E

Δύο χρόνια χρειάστηκε η Ford για να αγγίξει το πρώτο ορόσημο στην παραγωγή της Mustang Mach-E. Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover που πριν παρουσιαστεί κιόλας δέχτηκε έντονη κριτική επειδή… τόλμησε να χρησιμοποιήσει το όνομα “Mustang” σε κάτι που δεν ήταν ένα παραδοσιακό muscle car, γιορτάζει την παραγωγή 150.000 αυτοκινήτων με το όχημα που έκοψε το υποθετικό νήμα να είναι μία Mach-E σε “Grabber Blue” χρώμα που κύλισε τις ρόδες της στο εργοστάσιο της αμερικανικής εταιρίας στο Μεξικό.

Όταν βάλαμε το πόνυ σε αυτή την Mustang γνωρίζαμε ότι θα είχαμε σκεπτικιστές. Αυτό που δεν γνωρίζαμε τότε ήταν πόσο δημοφιλές θα γινόταν το αυτοκίνητο. Λατρεύω να βλέπω Mustang Mach-E στον δρόμο και να μιλάω με τους πελάτες και βλέπω ολοένα και περισσότερες.

Δήλωσε ο Darren Palmer, Αντιπρόεδρος του τμήματος Model e της Ford. Η αμερικανική εταιρία άδραξε την ευκαιρία για να ανακοινώσει την προσθήκη της Ν. Ζηλανδίας, της Βραζιλίας και της Αργεντινής στη λίστα με τις χώρες όπου η Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη – μία λίστα που μετρά πλέον 37 αγορές έναντι των 20 με τις οποίες ξεκίνησε η εμπορική πορεία της Mustang Mach-E πριν από δύο χρόνια.

Κάθε αγορά είναι σημαντική για την Ford καθώς στόχος είναι η ετήσια παραγωγή 600.000 αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και pickup μέχρι το τέλος του 2023 ενώ μέχρι το τέλος του 2026, η εταιρία θέλει να κατασκευάζει και να πουλά σε ετήσια βάση περισσότερα από 2 εκατομμύρια EVs. Δεν θα είναι εύκολο αλλά η Ford εμπλουτίζει την γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της σε τακτικά χρονικά διαστήματα και όπως στις Η.Π.Α. έχει εκτός από την Mach-E το δημοφιλές F-150 Lightning, έτσι και στην Ευρώπη θα λανσάρει σύντομα ένα μικρό, ηλεκτρικό crossover, εστιάζοντας σε “μεγάλες” κατηγορίες που θα της δώσουν τον επιθυμητό όγκο πωλήσεων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

ATS RR Turbo: Ένα αγωνιστικό 600 ίππων και 780 κιλών!

cars

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Η κακοκαιρία Daniel ακυρώνει το shakedown και κόβει την power stage

cars

H 5η γενιά Mini Cooper έρχεται με δυο νέους κινητήρες βενζίνης

cars

Στις 19 Απριλίου το ηλεκτρικό SUV της Toyota!

cars

Η Subaru ετοιμάζει το νέο WRX STI με 400 ίππους για το 2021!

cars

Honda. Επενδύει στη τεχνολογία

cars

Τα πρωτότυπα της Porsche που δεν είδαμε ποτέ (+vid)

cars

Grand Prix Αυστραλίας.Φιάσκο, απαράδεκτο γι’ αυτό το επίπεδο!

cars

Η Volkswagen διακόπτει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

cars