CARSNEWS
AUTONEWS

Η Hyundai εξαγόρασε την Boston Dynamics.

Αν έτυχε να δεις στο διαδίκτυο κάποιο από τα πολλά videos ενός ρομπότ με εξαιρετικές ικανότητες στους τομείς της ισορροπίας, της ταχύτητας και της ευελιξίας, τότε θα ξέρεις την Boston Dynamics. Πρόκειται για μία εταιρία που έχει καταφέρει εξαιρετικές προόδους στο επιστημονικό πεδίο της ρομποτικής και από εδώ και πέρα αποτελεί μέρος του Hyundai Motor Group, με την κορεατική εταιρία να ανακοινώνει την εξαγορά έναντι 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Boston Dynamics θα συνεχίζει να δουλεύει πάνω στην εμπορευματοποίηση των προηγμένων ρομπότ και η Hyundai θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που έχει εξελίξει η εταιρία ενσωματώνοντας την στην δική της. Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται το ρομπότ το περιβάλλον του και κινείται μέσα σε αυτό, μπορεί να ενσωματωθεί και να εξελίξει περαιτέρω την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης για παράδειγμα ενώ ο πιο προφανής τομέας συνεργασίας δεν θα μπορούσε να μην είναι η μελέτη και δημιουργία ρομποτικών συστημάτων παραγωγής.

Ένα έμμεσο πλεονέκτημα της εξαγοράς της Boston Dynamics από την Hyundai είναι ότι η πρώτη διατηρεί εγκαταστάσεις τόσο στην Βοστώνη όσο και στην Silicon Valley κι έτσι ανοίγει νέες προοπτικές για την κορεατική μάρκα όσον αφορά στην επιστράτευση νέων και ταλαντούχων υπαλλήλων ή ακόμα και μελλοντικών συνεργατών.

The post Η Hyundai εξαγόρασε την Boston Dynamics. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

 Peugeot. Aγωνιστικές περγαμηνές πολλών ετών

cars

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Η κακοκαιρία Daniel βάζει εμπόδια στα πληρώματα και στους οργανωτές

cars

Οδηγούμε το Audi Q5 2.0 TDI Hybrid Quattro S Tronic Sportback: Υβριδικό και diesel, το μυστικό για οικονομία

cars

Η Hennessey γιορτάζει 30 χρόνια με τον “Εξορκιστή” των 1.000 ίππων.

cars

Porsche Cayman GT4 με 495 ίππους (VIDEO)

cars

Nissan Armada. Θηριώδες

cars

ACEA: Μη βιώσιμοι οι βενζινοκινητήρες μετά το 2026.

cars

Formula 1: Έγκαυμα από το κάθισμά του υπέστη ο Αλόνσο στο γκραν πρι του Κατάρ

cars

Μάντζος: «Τρία κρίσιμα ερωτήματα για τις χαλκευμένες συνομιλίες των Τεμπών»

cars