CARSNEWS
AUTONEWS

Η Maserati καθυστερεί την παρουσίαση της MC20!

Ο κορονοϊός μας έχει αναγκάσει όλους να επανεξετάσουμε τις προτεραιότητες μας. Το ίδιο συμβαίνει και στις αυτοκινητοβιομηχανίες, με τις περισσότερες να κλείνουν τα εργοστάσια τους για κάποιο χρονικό διάστημα ενώ η Maserati ανακοίνωσε ότι δεν θα παρουσιάσει το ολοκαίνουριο sports car της τον ερχόμενο Μάιο, αλλά τον Σεπτέμβριο.

Η Maserati θέλει να διοργανώσει το event στην Modena και επειδή η κατάσταση στην Ιταλία θυμίζει πόλεμο, με 425 άτομα να χάνουν την ζωή τους μονάχα τις τελευταίες 24 ώρες, η εταιρία κατανοεί ότι δεν μπορεί να το κάνει σε 2 μήνες από τώρα. Δεν είναι μόνο πρακτικό το θέμα αλλά και ηθικό. Η αποκάλυψη της MC20, του πνευματικού διάδοχου της MC12, είναι ένας εορτασμός καθώς προωθείται ως μία… αναγέννηση για την ιταλική μάρκα. Όταν με το καλό αφήσουμε πίσω μας την πανδημία όμως (και είναι άγνωστο πότε θα γίνει αυτό) η Ιταλία θα χρειαστεί χρόνο να πενθήσει. Μέχρι στιγμής, έχουν χάσει την ζωή τους 2.978 άνθρωποι ενώ ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων ανέρχεται στα 35.713 εκ των οποίων 2.257 νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας. Με αυτά τα νούμερα, μιλάμε για μία εθνική τραγωδία η οποία εξελίσσεται ακόμα.

Έτσι, σωστά η Maserati αποφάσισε να αναβάλει το gala της για τον Σεπτέμβριο, με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα τότε. Σε κάθε περίπτωση, η MC20 είναι ένα μοντέλο που αξίζει να περιμένουμε όσο χρειαστεί. Εξελίσσεται και θα κατασκευάζεται από την Maserati, με έναν ολοκαίνουριο V6 βενζινοκινητήρα και μία πανίσχυρη, υβριδική έκδοση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Alfa Romeo Tonale– Mε 287 Ευρώ το μήνα μέχρι το τέλος του έτους

cars

Ο καιρός σήμερα 16/3/2024

cars

Αυτή είναι η Mercedes-AMG GT Black Series και φαίνεται δαιμονισμένη!

cars

Volkswagen ID.4 GTX. Η σπορ εκδοχή του ID.4

cars

Lancia Aurelia B24 Spider. Διαχρονικά όμορφη

cars

Νέο και σημαντικά αναβαθμισμένο Skoda Fabia το 2021.

cars

Ποιος θα είναι ο νέος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor;

cars

Hyundai. Aκόμη μία πρωτοπορία

cars

Geely Vision Starburst Concept. Εντυπωσιακό tour de force.

cars