CARSNEWS
AUTONEWS

Η Red Bull υπόγραψε τον Sergio Perez.

Για τους περισσότερους από εμάς, το 2020 είναι μία χρονιά που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας και να ξεχάσουμε το συντομότερο δυνατό. Για τον Sergio Perez όμως, το 2020 είναι το τέλος μίας εποχής και η αρχή μίας νέας. Είναι η χρονιά που κατέκτησε την πρώτη του νίκη στην Formula 1 και επίσης, η χρονιά που αφήνει την Racing Point για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, την Red Bull Racing!

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, ο Sergio Perez θα είναι ο παρτενέρ του Max Verstappen το 2021 και ο Alex Albon, που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος, 109 πόντους πίσω από τον Verstappen, θα αναλάβει καθήκοντα αναπληρωματικού οδηγού. Ο Perez αλλάζει επαγγελματική στέγη έπειτα από την καλύτερη χρονιά του στην 10-ετή καριέρα του στην Formula 1 και του δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει την αξία του με ένα ανταγωνιστικό, τουλάχιστον στα χέρια του νεαρού Ολλανδού, μονοθέσιο.

Να θυμίσουμε ότι ο Sergio Perez ήταν μέλος της Ferrari Driver Academy μέχρι το 2012, οπότε και πήρε την μεταγραφή του στην McLaren. Εκεί έμεινε για έναν χρόνο και έκτοτε, ήταν μόνιμος κάτοικος Force India και στη συνέχεια, Racing Point. Μπορεί ποτέ να μην βρέθηκε σε θέση να διεκδικήσει πρωτάθλημα αλλά ποτέ δεν ήταν και σε κάποια ομάδα που του παρείχε το μονοθέσιο για να το κάνει. Φέτος, που η Racing Point ήταν καλύτερη συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, ο Perez τερμάτισε 4ος. Τι μπορεί να κάνει με την Red Bull; Ο χρόνος θα δείξει.

The post Η Red Bull υπόγραψε τον Sergio Perez. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Jeep Compass 1.4T AWD AUTO. Εντός εκτός ικανό

cars

Toyota Mirai. Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ

cars

Στις 28 Ιανουαρίου το ολοκαίνουριο Seat Leon!

cars

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στον Γιώργο Λιάγκα και οι υπόνοιες για εργασιακό bullying

cars

Ducati Smart Jacket. Προσφέρει προστασία

cars

GMC Hummer. Το ηλεκτρικό super-pickup του μέλλοντος.

cars

Η McLaren Elva είναι πλέον διαθέσιμη με παρμπρίζ.

cars

Ford GT40 και GT. Έδωσαν χρώμα και τιμή

cars

Θέλεις τον κινητήρα του Honda Civic Type R; Μπορείς να τον έχεις!

cars