CARSNEWS
AUTONEWS

Η Skoda επιβεβαιώνει το Fabia Combi και για τη νέα γενιά.

Η Skoda έχει μείνει λίγο πίσω από τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των μικρών hatchbacks αλλά το γνωρίζει και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος επιταχύνοντας το πρόγραμμα εξέλιξης του νέου Fabia. Γνωρίζουμε ήδη πως το μικρό της Skoda θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή εντός του 2021 και πως θα πλησιάσει στην υπόλοιπη γκάμα της τσέχικης εταιρίας τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά αλλά αυτό που δεν πρόκειται να χάσει κατά την μετάβαση στη νέα γενιά, είναι η Combi έκδοση. Θα περίμενε κανείς ότι με την δημοτικότητα της συγκεκριμένης υποκατηγορίας να μειώνεται, η Skoda θα… έστριβε δια του αρραβώνος αλλά αυτό απλά δεν ισχύει.

Η εταιρία έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι ποντάρει πολλά στην πρακτικότητα, την ευχρηστία και την ευελιξία των μοντέλων της και στηρίζει έμπρακτα τα λεγόμενα της συνεχίζοντας να προσφέρει μία station wagon εκδοχή της επόμενης γενιάς του Fabia για όποιον χρειάζεται τους επιπλέον χώρους αλλά δεν έχει την δυνατότητα να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Το Fabia Combi άλλωστε, είναι μία παράδοση που κρατάει, είτε το πιστεύεις είτε όχι, 20 χρόνια και η Skoda δεν έχει διάθεση να την σπάσει τώρα, παρά την αύξηση στην πολυπλοκότητα που επιφέρει στην γκάμα της. Προφανώς βλέπει ότι υπάρχει ακόμα ικανοποιητικό κοινό για την εν λόγω έκδοση και με τον ανταγωνισμό να έχει εγκαταλείψει την υποκατηγορία, αφήνοντας το πεδίο εντελώς ελεύθερο για την Skoda, πιστεύει ότι η απόφαση της θα έχει αντίκρισμα.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η νέα γενιά, όταν αυτή λανσαριστεί επιτέλους στην αγορά, θα σημάνει επιτέλους και την “μετανάστευση” του Fabia από την παλιά πλατφόρμα στην πιο σύγχρονη MQB A0 που χρησιμοποιούν ήδη τα υπόλοιπα μικρά hatchbacks του VW Group. Αυτό σημαίνει βελτίωση στα δυναμικά χαρακτηριστικά, στην ποιότητα κύλισης, στην ασφάλεια αλλά και στην τεχνολογία με την οποία θα μπορεί να εξοπλιστεί το μικρό της Skoda. Περιμένουμε λοιπόν ένα καθολικά καλύτερο μοντέλο (λογικό είναι άλλωστε), το οποίο θα υιοθετήσει την τελευταία εκδοχή της σχεδιαστικής ταυτότητας της μάρκας. Για να δούμε αυτό για το οποίο μιλάμε θεωρητικά, να παίρνει σάρκα και οστά, θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.

The post Η Skoda επιβεβαιώνει το Fabia Combi και για τη νέα γενιά. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Peugeot. Ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις

cars

Mercedes E Class Coupe & Cabrio. Ανανεωμένες

cars

Ford Puma 1.0 Ecoboost mHEV 155 PS. Πρακτικό και απολαυστικά οδηγοκεντρικό

cars

Ferrari 812 Competizione. Η αποκορύφωση της V12 berlinetta.

cars

Οι ευχές του Νίκου Ανδρουλάκη για «Καλή Σαρακοστή» μαζί με τον γιο του Μαρίνο

cars

Νέα Hyundai i10 και i10 NLine: Ανανεωμένα σχεδιαστικά και εκσυγχρονισμένα τεχνολογικά

cars

Lada Niva Bronto. Από τη Ρωσία με πολύ αγάπη!

cars

Μπλίνκεν: Η Ουάσινγκτον καταδικάζει την τρομοκρατία και την ειδεχθή επίθεση κοντά στη Μόσχα

cars

Volkswagen. Service ανά 24 μήνες

cars