CARSNEWS
AUTONEWS

Η Volkswagen ετοιμάζει το νέο, ID Space Vizzion Concept για παραγωγή.

Ο εμπλουτισμός της “ID” οικογένειας αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της Volkswagen συνεχίζεται με τη γερμανική εταιρία να ετοιμάζεται να παρουσιάσει το “Space Vizzion” ως το “station wagon του αύριο, που συνδυάζει τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά ενός gran turismo με την ευρυχωρία ενός SUV”. Αυτό είναι λοιπόν το πρωτότυπο που teasαρε η Volkswagen στα τέλη του Οκτωβρίου και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην έκθεση του Los Angeles.

Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να περιεργαστούν το πλήρως διαμορφωμένο εσωτερικό του (σπάνιο για πρωτότυπο σε αυτή την φάση) και να απολαύσουν το “απολύτως ψηφιοποιημένο ταμπλό” σε συνδυασμό με την εκτενή χρήση ανακυκλώσιμων ή/και βιώσιμων υλικών όπως το Appleskin, ένα τεχνητό δέρμα που ένα από τα βασικά “συστατικά” του είναι κατάλοιπα προερχόμενα από την παραγωγή χυμού μύλου.

Τα πλάνα της Volkswagen όσον αφορά στο ID Space Vizzion δεν σταματούν στην αμερικανική πόλη όμως. Η γερμανική εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει πως το ηλεκτρικό station wagon θα περάσει στην παραγωγή στα τέλη του 2020 και πως θα λανσαριστεί στις αγορές της Ευρώπης, της Κίνας και των Η.Π.Α. εντός του 2021. Διευκρίνισε επίσης ότι θα υπάρχουν διαφορές στο αυτοκίνητο ανάλογα με την περιοχή για την οποία προορίζεται, χωρίς όμως να αναφέρει το εύρος αυτών των διαφορών. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα θα βασίζονται σε μία επιμηκυμένη εκδοχή της MEB πλατφόρμας, με την γερμανική φίρμα να δηλώνει πως η αυτονομία της μπαταρίας θα αγγίζει έως και τα 590 χιλιόμετρα.

Related Articles

Αποσύρεται αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Ford, Moray Callum.

cars

Mercedes-AMG: Η νέα SL αντικαθιστά την GT Roadster.

cars

Το νέο Volkswagen Golf περνά στο τελευταίο στάδιο δοκιμών.

cars

Η Maserati καθυστερεί την παρουσίαση της MC20!

cars

Peugeot 3008. Με σημαντική προσφορά

cars

Model 3 εναντίον RS5 και GLC63 S με ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

cars

Τον Μάρτιο του 2023 το Volkswagen ID.3 facelift

cars

Ανάκληση Nissan Micra K14

cars

Η λιμουζίνα – δώρο του Βλαντίμιρ Πούτιν στον Κιμ Γιονγκ Ουν – Λάτρης των τεσσάρων τροχών ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας

cars