CARSNEWS
NEW MODELS

Μακάρι το Hyundai Kona N να μοιάζει με αυτό της KKS Studio

Κατά καιρούς πολλοί έχουν παρουσιάσει την άποψή τους για την κορυφαία εκδοχή του μικρού SUV της Hyundai, του Kona N, το οποίο θα αποτελεί το νέο μέλος της ομάδας των μοντέλων της κορεάτικης εταιρείας με ιδιαίτερα σπορ χαρακτήρα. To rendering της KKS Studio που βλέπετε είναι ίσως το πιο ρεαλιστικό από όλα. Και μάλιστα σε κάθε του λεπτομέρεια, όπως είναι για παράδειγμα το ανοιχτό μπλε του αμαξώματος που είναι και το επίσημο χρώμα του τμήματος N σε συνδυασμό με κόκκινα στοιχεία.

Το Hyundai Kona N δοκιμάζεται ήδη στο δρόμο με έντονο καμουφλάζ, ενώ η παρουσίασή του θα γίνει ταυτόχρονα με την εμφάνιση της ανανεωμένης εκδοχής του Kona. Η οποία σε σχέση με αυτό που γνωρίζουμε θα έχει πέρα από μια μεγαλύτερη μάσκα και επανασχεδιασμένους LED προβολείς και φώτα ημέρας, καθώς και μια εμφανώς πιο μεγάλη μάσκα.

Ταυτόχρονα και σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις του μοντέλου θα υπάρχουν και κάποια άλλα αισθητικά στοιχεία, όπως μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ζάντες σε ασημένιο και μαύρο χρώμα, καθώς και κόκκινες δαγκάνες φρένων. Κινητήρας και το Kona N θα είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος turbo των 2.000 cc, ο οποίος θα είναι και εδώ διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, με 250 και 275 ίππους.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Ariel Nomad T εκτοξεύεται με 340 άλογα!

cars

Η Porsche δοκιμάζει εντατικά τη νέα 911 GT3 στο Nόrburgring

cars

Αυτή είναι πιθανόν η τελευταία BMW με χειροκίνητο κιβώτιο

cars

Αύξηση κατά 80% στις πωλήσεις των plug-in υβριδικών της Volvo

cars

VW Tiguan 2020: Πολύ σκληρό για να πεθάνει

cars

Δοκιμάζουμε την Porsche 959 που προφήτευσε το μέλλον

cars

Έρχεται το νέο Dacia Sandero!

cars

Renault: Πληροφορίες για τα υβριδικά Clio και Captur plug-in

cars

Kia: 11 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025

cars