CARSNEWS
F1 & RACES

Με θεατές το Grand Prix του Μουτζέλο

Σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα επιδιώκει η Formula 1, με όλο και περισσότερες πίστες να ανακοινώνουν πως θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό.

Το Grand Prix της περασμένης Κυριακής στην πίστα του Σπα, έγινε με τη βελγική αστυνομία να οργώνει τα δάση για να διώξει όσους δεν κατάλαβαν τη σημασία του «κεκλεισμένων των θυρών».

Χωρίς κόσμο θα γίνει και το επικείμενο ιταλικό Grand Prix στο Ναό της Ταχύτητας, την πίστα της Μόντσα. Όμως η επόμενη μάχη στη γειτονική χώρα, το Grand Prix της Τοσκάνης που θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, θα είναι η πρώτη παρουσία κοινού!

Το Μουτζέλο φιλοξενεί για πρώτη φορά την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μάλιστα, το 1000σοδξ αγώνα της Scuderia Ferrari σε αυτή. Παρότι όλα δείχνουν πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τους «κόκκινους», 2.880 θεατές θα μπορούν να δουν από κοντά τις προσπάθειές τους!

ferrari-mugello-test-18car-a1000x600

Μόνο που εκεί δεν ισχύει η γενική είσοδος με 3 ευρώ την ημέρα που ανακοίνωσε η Τουρκία για τον αγώνα της Κωνσταντινούπολης – τα εισιτήρια είναι αρκετά τσουχτερά. Κυκλοφόρησαν 1000 για τη Tribuna Centrale, άλλα τόσα για τη Tribuna Materassi ενώ τα άλλα 880 θα αφορούν στη Tribuna 58 αι θα διατεθούν αποκλειστικά σε μέλη των κλαμπ της Scuderia Ferrari.

Με κοινό θα γίνει ως γνωστόν και το ρωσικό Grand Prix στις 27 Σεπτεμβρίου, με 30.000 θεατές στις κερκίδες του Σότσι – αριθμός περίπου στο 50% της συνολικής χωρητικότητας.

Με κόσμο θα διεξαχθεί το Grand Prix Πορτογαλίας, μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε έως και 60.000 θεατές στην πίστα του Αλγκάρβε στις 25 Οκτωβρίου ενώ υπό εξέταση είναι το αν θα ανοίξουν οι πόρτες στους δύο αγώνες του Μπαχρέιν.

bahrain19-pirelli-start-a1000x600

Διαβάστε επίσης:

F1 GP Βελγίου: Άνετο 1-2 για τη Mercedes

Το τρομακτικό ατύχημα στο GP Βελγίου (video)

Σχεδόν έτοιμο το καλεντάρι της F1 για το 2021!

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

CEO Renault: «Oι φήμες περί πώλησης της Alpine είναι μ@λ@κ!ες»

cars

Formula 1: Ιστορική νίκη Φερστάπεν στη Μόντσα (βίντεο)

cars

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΟΥΓΓΑΡΙΑ (23/07/2023)

cars

Formula 1: Μεγάλο σκάνδαλο – Ο πρόεδρος της FIA ερευνάται για χειραγώγηση αγώνα!

cars

Πρόταση ανανέωσης στον Vettel αλλά…

cars

Οι πλουσιότεροι των πλουσίων στον γαλαξία της F1!

cars

Η Alfa Romeo θα αγωνιστεί με ειδικό χρωματισμό στη Μόντσα

cars

Η ταβέρνα των πιλότων της Formula 1

cars

Τα αθλητικά στην TV – Αθλητικός Κόσμος / Αθλητικά Νέα / Ειδήσεις / Sport

cars