CARSNEWS
AUTONEWS

Με λίγη βοήθεια, το Suzuki Jimny μπορεί να γίνει ότι θέλεις!

Το Suzuki Jimny, παρότι παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα, εξελίσσεται σε ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των βελτιωτών οι οποίοι το χρησιμοποιούν ως καμβά για να δημιουργήσουν τις δικές τους προτάσεις. Το έχουμε δει να μεταμορφώνεται σε Defender και G-Class και το έχουμε δει να παίρνει τη μορφή του προγόνου του που έλαβε μέρος στο Paris-Dakar το 1982. Με το Tokyo Auto Salon να πλησιάζει όμως, οι βελτιωτές δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι, η Damd αποφάσισε να μετατρέψει το λιλιπούτειο off-roader σε κάτι διαφορετικό για άλλη μία φορά.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε το “Dronco” που χάρη στη νέα γρίλια, τους νέους, απλούστερους προφυλακτήρες (ο πίσω ενσωματώνει και δύο στρογγυλά φανάρια σε κάθε πλευρά), τις μικρές προεκτάσεις στα φτερά και τις διαφορετικές, old-school ζάντες, προσπαθεί να περάσει ως το κλασικό Ford Bronco της δεκαετίας του ’60. Η προσπάθεια δεν είναι καθόλου κακή και το Dronco μοιάζει περισσότερο ως φόρος-τιμής στο κλασικό αμερικανικό μοντέλο παρά ως φθηνή αντιγραφή.

Από την άλλη, η Damd σχεδίασε και παρουσιάζει το “Jimny the Roots”. Οι επεμβάσεις του βελτιωτικού οίκου είναι παρόμοιες εδώ με αυτές που έγιναν στο Dronco αλλά η διαφορετική γρίλια με τις οριζόντιες εισαγωγές είναι αρκετή για να θυμίσει σε όποιον το βλέπει το LJ10 Jimny του 1970. Σε κάθε περίπτωση, η Damd δείχνει ότι το Jimny μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λευκός καμβάς για να γίνει ότι θέλει ο πελάτης. Το γενικότερο, ουδέτερο σχήμα του βοηθά ιδιαίτερα προς αυτό ενώ αν οι μετατροπές γίνουν προσεκτικά, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι καλαίσθητο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Honda CR-V Hybrid AWD. Προσφέρει άνεση, διαθέτει τεχνολογία

cars

Νέα BMW X2 – Στην Ελλάδα την προσεχή Άνοιξη με ηλεκτρικές και θερμικές εκδόσεις

cars

Nissan Armada. Θηριώδες

cars

Υβριδικό το επόμενο Mitsubishi L200;

cars

Και όμως οι περιστροφικοί κινητήρες γυρίζουν

cars

Αυτοί είναι οι φιναλίστ για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς

cars

Hyundai i10 N Line. Διαθέσιμο από 14790

cars

800 Νίκες Honda. Μεγάλο ρεκόρ αλλά δεν είναι το μόνο!!

cars

Citroen C3 facelift. Περισσότερη άνεση, τεχνολογία και… προσωπικότητα!

cars