CARSNEWS
F1 & RACES

Νέα φημολογία για Hulkenberg και Red Bull

Μπορεί ο Helmut Marko να επιμένει πως οι ομάδες της Red Bull θα έχουν οδηγούς του… οργανισμού το 2020 όμως οι φήμες που θέλουν τον Nico Hulkenberg να γίνεται «ταύρος» συνεχίζονται!

Ο Γερμανός έχασε τη θέση του στη Renault F1 καθώς για λογαριασμό της γαλλικής ομάδας θα οδηγεί τη νέα σεζόν ο Esteban Ocon. Και οι διαθέσιμες θέσεις στη Formula 1 δεν είναι πολλές.

Η Alfa Romeo ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Antonio Giovinazzi αλλά αναμένεται να το κάνει. Η επιστροφή του Hulkenberg στη Williams δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες άρα… κάπου εκεί ξεκινούν οι φήμες.

Φέτος η Red Bull Racing δεν κατάφερε να καλύψει επάξια την αποχώρηση του Daniel Ricciardo. Ο Pierre Gasly πήρε προαγωγή από την Toro Rosso αλλά απογοήτευσε. Έτσι μεσούσης της σεζόν υποβιβάστηκε ξανά στη «δεύτερη ομάδα», με τον Alex Albon να κάνει την αντίθετη διαδρομή.

Παρότι ο Ταϊλανδός έχει επιδείξει εντυπωσιακή σταθερότητα, έχοντας τερματίσει στο Top6 σε όλα τα Grand Prix που συμμετείχε με την RB15, δεν δείχνει έτοιμος για πρωταθλητισμό. Και μία ομάδα με τους στόχους της RBR, μάλλον χρειάζεται στο πλευρό του Max Verstappen, έναν πιο μάχιμο οδηγό απ’ ότι είναι αυτή τη στιγμή ο άπειρος Albon.

Μένει να δούμε αν για πολλοστή φορά, θα αποδειχθεί πως οι διαψεύσεις του Marko δεν είχαν ιδιαίτερη σημασία.

--

Related Articles

Formula 1: Αυτό θα είναι το όνομα της νέας Ferrari

cars

Σαν Σήμερα: Το «χρυσό» ντεμπούτο του Αλόνσο με τη Ferrari στην επιστροφή του Σουμάχερ στην F1 (vid)

cars

Video: Ο δραματικός τελευταίος γύρος του Hamilton

cars

Norris full of praise for Piastri after new McLaren deal

cars

Formula 1: Η νέα Ferrari είναι κατά 95% αλλαγμένη

cars

Briatore: «Ταχύτερος του Vettel o Leclerc»

cars

Το νέο μονοθέσιο της πρωταθλήτριας Mercedes

cars

F1: Ο Λεκλέρ ταχύτερος με τη Ferrari SF-24 την τελευταία μέρα των δοκιμών του Μπαχρέιν

cars

F1 GP Βραζιλίας: Η pole στον Magnussen!

cars