CARSNEWS
AUTONEWS

Οι Mercedes E-Class Coupe και Cabrio στις 27 Μαΐου.

Η παρουσίαση των ανανεωμένων E-Class Coupe και Cabriolet είναι η λογική συνέχεια για την Mercedes-Benz έπειτα από την E-Class facelift που πραγματοποίησε το ντεμπούτο της τον περασμένο Μάρτιο. Αυτό ακριβώς κάνει λοιπόν η γερμανική εταιρία που ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει τα δύο μοντέλα στις 27 Μαΐου, δημοσιεύοντας μία σειρά “teaser” φωτογραφιών που μας δείχνουν την σιλουέτα τους και πιο σημαντικά, το εσωτερικό τους.

Εκεί, παρατηρούμε ότι αμφότερες οι εκδόσεις της E-Class εξοπλίζονται με την τελευταία εκδοχή του MBUX συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, το οποίο χρησιμοποιεί δύο οθόνες 12,3 ιντσών – μία για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία για τον χειρισμό των διάφορων υποσυστημάτων. Γι’ αυτόν τον λόγο ειδικά, η Mercedes προσφέρει και την δυνατότητα φωνητικών εντολών που ξεκινούν με την φράση “Hey Mercedes” ενώ αξίζει να αναφέρουμε και τον “Interior Assistant” του συστήματος infotainment, ο οποίος αναγνωρίζει κινήσεις του χεριού όπως η προσέγγιση μίας οθόνης ή του touchpad στην κεντρική κονσόλα. Όσο είμαστε ακόμα στο εσωτερικό, να σημειώσουμε ότι ο σχεδιασμός έχει υποστεί ένα μικρής έκτασης facelift και το τιμόνι είναι εντελώς νέο αλλά δυστυχώς, δεν έχουμε πληροφορίες γι’ αυτό.

Έχουμε πληροφορίες όμως για την προαιρετική σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης που θα προσφέρεται με το όνομα “Intelligent Drive” και θα περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων, μεταξύ των οποίων το Active Distance Assist Distronic, το Active Steering Assist, το Active Parking Assist με κάμερα 360ο κ.ά. Περισσότερα θα γνωρίζουμε στις 27 Μαίου, οπότε η Mercedes θα αποκαλύψει στον κόσμο τις δύο εκδόσεις της E-Class facelift.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Champions League: Στους «8» η Μπαρτσελόνα με 3άρα επί της Νάπολι

cars

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε το πρώτο του βίντεο στo TikTok αναφερόμενος στον Ολυμπιακό

cars

Η Hennessey ήδη ετοιμάζει ένα V8 Bronco 750 ίππων!

cars

Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της παραγωγής αυτοκινήτων

cars

Η ABT αναβαθμίζει το Audi RS4 Avant.

cars

Mini Cooper SE σε JCW – Αμιγώς ηλεκτρικό με σπορ εμφάνιση

cars

Η STI κάνει το νέο Subaru BRZ πιο… πικάντικο.

cars

Kymco Noodoe. Mε σημαντικό όφελος

cars

Η Tesla φρεσκάρει και αναβαθμίζει το Model S.

cars