CARSNEWS
F1 & RACES

Παραδέχθηκε τις επαφές με τον Hamilton η Ferrari

Ξεκίνησε ως δημοσίευμα εφημερίδας, οι φήμες φούντωσαν όταν δεν υπήρξε διάψευση του σεναρίου και πλέον έχουμε και επίσημη τοποθέτηση!

Ο λόγος φυσικά για το φλερτ της Ferrari με τον Lewis Hamilton με ορίζοντα το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2021. Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συμβόλαιο με τη Mercedes έως το τέλος του 2020 – όπως και ο Sebastian Vettel με τη Ferrari.

Θα γίνει λοιπόν αλλαγή… πρωταθλητών στο Μαρανέλο; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει από τώρα. Αυτό όμως που επιβεβαιώθηκε στο πλαίσιο του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου γεύματος που παραθέτει η Scuderia στους εκπροσώπους του Τύπου, είναι πως οι Ιταλοί έχουν κάνει επαφές με τον Βρετανό.

Συγκεκριμένα, ο CEO της Ferrari Luis Camilleri, παραδέχθηκε πως ο πρόεδρος της εταιρείας John Elkann, συναντήθηκε με τον οδηγό της Mercedes με στόχο να τον… ξελογιάσει.

«Δημοσιοποιήθηκε το γεγονός πως ο Lewis είχε συζητήσεις με τον πρόεδρό μας. Είμαστε προφανώς κολακευμένοι από το γεγονός πως ειδικά ο Lewis αλλά και άλλοι οδηγοί, θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας. Κάθε οδηγός στο grid θέλει να οδηγήσει για τη Ferrari. Έχουμε μακροχρόνια συμφωνία με τον ένα οδηγό μας (σ.σ. Charles Leclerc) ενώ με τον άλλο οδηγό μας (σ.σ. Sebastian Vettel) η υπάρχουσα συμφωνία ολοκληρώνεται στο τέλος του 2020. Θα ήταν πρώιμο να πάρουμε από τώρα κάποια απόφαση για το μέλλον. Θα εξετάσουμε τις επιλογές μας για να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα μας», είπε ο Camilleri.

Πάντως, μιλώντας αποκλειστικά στο περιοδικό CAR, o Hamilton μας ξεκαθάρισε πως η απόφαση σχετικά με το μέλλον του πέραν του συμβολαίου που έχει σε ισχύ έως το τέλος του 2020, θα παρθεί στις αρχές του νέου έτους.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη

Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)

Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher

--

Related Articles

GP Ρωσίας: Ταχύτερος ο Bottas στο FP1

cars

«Βόμβα» στην F1: Νέα στοιχεία για την απρεπή συμπεριφορά του Χόρνερ!

cars

Ferrari F1 2023 Ανάλυση

cars

A New Dispute Arises Over a 15-Year-Old Formula 1 Title

cars

Φόρμουλα 1: Τέλος στα σενάρια αντικατάστασης του Φερστάπεν

cars

Sainz αντί Vettel στη Ferrari;

cars

Στις 9 Δεκεμβρίου η αλλαγή θέσεων Rossi-Hamilton

cars

RACE START: Watch the drama at the start of the Japanese Grand Prix as Verstappen fends off McLarens

cars

Listen to our United States GP preview

cars