CARSNEWS
NEW MODELS

Ποια είναι η νέα Ferrari του Verstappen;

Την πρώτη του Ferrari απέκτησε ο Max Verstappen επενδύοντας τα χρήματά του σε ένα από τα πλέον εκκεντρικά μοντέλα που έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής του Μαρανέλο.

Ο ιπτάμενος Ολλανδός του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 ακολούθησε το παράδειγμα άλλων celebrities υποκύπτοντας στη γοητεία αλλά και στις προοπτικές που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο της Ferrari να αυξήσει και μάλιστα σημαντικά την αξία του στο μέλλον.

Ο λόγος για την περιορισμένης παραγωγής Ferrari Monza SP2, γνωστή από την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε στα χέρια του Ζlatan Ibrahimovic.  

To ανθρακονημάτινο supercar με τον… open air σχεδιασμό, εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων και απόδοσης 810 ίππους.

Η μετάδοση της κίνησης στον πίσω άξονα πραγματοποιείται με τη συμβολή ενός επτατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, επιτρέποντας την επιτάχυνση του αυτοκινήτου από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Η Ferrari Monza SP2 κοστίζει περίπου 1,6 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, μένει να αποδειχθεί αν ο 22χρονος Ολλανδός είχε κάποια ιδιαίτερη απαίτηση σε επίπεδο εξοπλισμού και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, πάντως, το αυτοκίνητο πρόκειται να παραδοθεί το προσεχές διάστημα στον πιλότο της Red Bull Racing ο οποίος διαμένει μόνιμα στο πριγκιπάτο του Μονακό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

DS Aero Sport Lounge: Ηλεκτροκίνητοι πειραματισμοί 680 ίππων

cars

H ιστορία πίσω από την θρυλική Alfa Romeo Spider

cars

F1 Academy: Αυτή είναι η νέα κατηγορία αποκλειστικά για γυναίκες οδηγούς

cars

Θα αγόραζες ένα… γυμνό Audi A3 σε τιμή ευκαιρίας;

cars

Αναγνωρίζετε αυτό το βελτιωμένο Toyota;

cars

H Hyundai προχωρά με την crossover εκδοχή του i20

cars

Tiffany’s Indian Scout Bobber – Ένα διαφορετικο δώρο για τις γιορτές…

cars

Lamborghini Countach 25th Anniversary: Ο ταύρος που νίκησε τον χρόνο

cars

Η Tesla έφερε τον Supercharger V3 και στην Ευρώπη

cars