CARSNEWS
AUTONEWS

Προτεραιότητα για την Skoda ένα ηλεκτρικό compact και ένα οικογενειακό!

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Skoda πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στον αγωνιστικό χώρο του εξηλεκτρισμού λανσάροντας στην αγορά το Enyaq iV. Ένα όμορφο SUV που για όλα αυτά που προσφέρει, έχει βγει σε πολύ καλή τιμή ελπίζοντας να προσελκύσει αγοραστές και να δημιουργήσει το δικό του κοινό. Λίγο αργότερα, θα προστεθεί στην γκάμα και η coupe έκδοση του αλλά μετά, τι; Καταρχάς, θα πρέπει να περιμένουμε για να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Να ανασυνταχθεί η Skoda και να “ανοίξουν” νέα κεφάλαια για επενδύσεις:

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να τα πληρώσεις όλα αυτά. Θα ήθελα άλλα 10 μοντέλα αλλά η αυτή η επένδυση δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν πρόκειται να διπλασιάσουμε το μέγεθος της γκάμας μας.

Όσον αφορά στα ηλεκτρικά, με το Enyaq και την έκδοση του Enyaq που έρχεται, είμαστε καλά προς το παρόν, αλλά χρειαζόμαστε κάτι μικρότερο, ίσως ένα μοντέλο με μέγεθος πόλης και χρειαζόμαστε ένα sedan, μία Octavia του μέλλοντος υπό μία έννοια. Για εμάς, αυτά είναι τα πιο σημαντικά ηλεκτρικά που θα δούμε να εξελίσσονται αυτή τη δεκαετία.

Δήλωσε ο επικεφαλής της μάρκας, Thomas Schafer. Ο Γερμανός δεν δίστασε να μας δώσει και ένα χρονοδιάγραμμα: Το Enyaq θα παραμείνει ο μοναδικός εκπρόσωπος της Skoda στην ευρύτερη κατηγορία των ηλεκτρικών για έναν ακόμα χρόνο, καθώς στα τέλη του 2021 θα παρουσιαστεί η coupe εκδοχή του. Αυτά τα δύο μοντέλα, είναι αρκετά για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου για 2-3 χρόνια από σήμερα, δίνοντας τον χρόνο στην Skoda να εξελίξει το επόμενο EV της. Ένα hatchback, το αδελφό μοντέλο του VW ID.3 αν προτιμάς, που υπολογίζεται να παρουσιαστεί γύρω στα μέσα της δεκαετίας. Λίγα χρόνια αργότερα δε, περιμένουμε το sedan. Ενδεχομένως να γίνουν κάποιες μικροδιορθώσεις, ανάλογα με το πώς θα κινηθεί η αγορά, αλλά σε γενικές γραμμές, αυτές είναι οι προτεραιότητες της Skoda

The post Προτεραιότητα για την Skoda ένα ηλεκτρικό compact και ένα οικογενειακό! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Subaru Forester e-Boxer Adventure. Νέα έκδοση

cars

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: 1-3 στο 70′ ξανά ο Ιωαννίδης

cars

Νέα Mercedes-Benz C-Class. Επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια στη κατηγορία της και όχι μόνο

cars

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Έρχονται από την 1η Απριλίου

cars

Η Γερμανία θέλει να κάνει ετοιμοπόλεμο τον στρατό της

cars

Caterham Cars: Επιμένουν σκληροπυρηνικά (Video)

cars

Formula 1: Νίκησε και στο Όστιν της Αμερικής ο Μαξ Φερστάπεν

cars

Στα τέλη του 2021 το λανσάρισμα της Alfa Romeo Tonale στην αγορά.

cars

Η Tesla φρεσκάρει και αναβαθμίζει το Model S.

cars