CARSNEWS
AUTONEWS

Πρόωρη αποκάλυψη για το ολοκαίνουριο Peugeot 308.

H Peugeot μπορεί να σκόπευε το νέο 308 να είναι έκπληξη αλλά το διαδίκτυο είχε διαφορετική άποψη όχι μία, αλλά δύο φορές αφού λίγες ημέρες μετά την “ημι-αποκάλυψη” του γαλλικού hatchback, έρχεται η διαρροή μερικών επίσημων φωτογραφιών, έστω και σε χαμηλή ανάλυση, της υβριδικής έκδοσης.

Για άλλη μία φορά λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την δουλειά των σχεδιαστών στο αμάξωμα. Το νέο εμπρός μέρος με την γρίλια που φιλοξενεί το νέο λογότυπο της εταιρίας. Τα λεπτά φωτιστικά σώματα με τους κυνόδοντες στις άκρες του προφυλακτήρα να λειτουργούν ως LED φώτα ημέρας και το “σμιλευμένο” καπό που κάθεται πάνω στα τονισμένα φτερά δίνοντας αμφότερα, μία πιο αθλητική νότα στο design του νέου 308. Τα πλαϊνά του αυτοκινήτου είναι πιο “καθαρά” σε σύγκριση με το υπόλοιπο αμάξωμα για να καταλήξουμε πίσω, όπου η Peugeot χρησιμοποιεί μία ελαφρώς διαφορετική εκδοχή του design με τα φανάρια να έχουν ενσωματωθεί στις γραμμές και ένα γενικώς… premium look.

Η ίδια εικόνα συνεχίζεται και στην καμπίνα που πραγματοποιεί το άτυπο ντεμπούτο της δείχνοντας (όσο είναι εφικτό μέσα από μία φωτογραφία) ευρυχωρία και ένα high-tech ύφος με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την μεγάλη οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας στο κέντρο του ταμπλό και όχι “πλευστή” από πάνω του. Να επαναλάβω ότι οι φωτογραφίες απεικονίζουν την υβριδική έκδοση που κατά πάσα πιθανότητα συνδυάζει τον 1600άρη βενζινοκινητήρα της εταιρίας με έναν ηλεκτροκινητήρα και μία μπαταρία για συνδυαστική απόδοση της τάξης των 225 ίππων, όπως στο αντίστοιχο 3008 SUV. Το εν λόγω κινητήριο σύνολο με διαφορά την προσθήκη ενός επιπλέον ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και για την καυτή, PSE (Peugeot Sport Engineered) έκδοση, με απόδοση 300 ίππων. Για όλα τα υπόλοιπα, περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του νέου Peugeot 308 που όπως όλα δείχνουν, δεν θα αργήσει πολύ ακόμα.

The post Πρόωρη αποκάλυψη για το ολοκαίνουριο Peugeot 308. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ford Mustang Mach-E. Σύγχρονη σε όλα της

cars

Οι κάτοικοι του Παρισιού ψήφισαν να τριπλασιαστούν τα τέλη στάθμευσης για τα SUV

cars

Kia. Μετασχηματίζεται και εξελίσσεται

cars

Σε 67χρονο ασθενή το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

cars

Κι όμως, αυτό το Volkswagen Type 2 κρύβει ένα… ηλεκτρικό μυστικό!

cars

Η Toyota αυξάνει το ποντάρισμα της στα ηλεκτρικά.

cars

Voge 900DS Concept– Με σκοπό τη περιπέτεια

cars

MAZDA AUTOONE. Για πρώτη φορά στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΑΝΥΤΙΜΕ 2019»

cars

Η Genesis γυρνά την πλάτη στα υβριδικά!

cars