CARSNEWS
F1 & RACES

Πότε θα δούμε την AlphaTauri;

Μετά τη Scuderia Ferrari, η AlphaTauri έγινε η δεύτερη ομάδα της Formula 1 που αποκάλυψε την ημερομηνία αποκαλυπτηρίων του μονοθεσίου της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2020.

Αυτή δεν θα είναι μία οποιοδήποτε ημέρα αλλά την ημέρα των… ερωτευμένων – στις 14 Φεβρουαρίου. Δηλαδή τρεις ημέρες μετά την αντίστοιχη παρουσίαση από πλευράς Ferrari.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές που η ομάδα με έδρα τη Φαένζα παρουσίαζε το μονοθέσιό της στο pit lane μερικά λεπτά πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, αυτή τη φορά θα έχουμε κανονική παρουσίαση. Μάλιστα αυτή θα λάβει χώρα στο Hangar 7, το μουσείο-έδρα της Red Bull στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας!

Θυμίζουμε Toro Rosso που έκανε ντεμπούτο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2006, όταν η Red Bull εξαγόρασε τη Minardi, μετονομάστηκε ενόψει της νέας σεζόν, παίρνοντας το όνομα του brand ειδών ρουχισμού που ίδρυσε η ίδια εταιρεία το 2016.

H AlphaTauri θα διατηρήσει το οδηγικό δίδυμο των Daniil Kvyat και Pierre Gasly ενώ οι υβριδικές μηχανές θα προέρχονται ξανά από τη Honda.

Όλα αυτά ενώ αφήνουμε πίσω την πιο επιτυχημένη ίσως σεζόν στην ιστορία της ομάδας αφού ήταν έκτη στην τελική βαθμολογία όπως και το 2008 όταν και πήρε τη μοναδική της νίκη διά χειρός Sebastian Vettel, όμως έχοντας δύο παρουσίες στο βάθρο και με συγκομιδή 46 επιπλέον βαθμών – συνολικά 85!

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη

Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)

Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

F1 GP Τοσκάνης: Χάος, διακοπές και… νίκη Hamilton!

cars

Formula 1 reverses social media gains amid lack of title fight

cars

F1 GP Τουρκίας: Ταχύτερος και στο FP2 ο Verstappen

cars

Hamilton’s unfamiliar (good) feeling from Mercedes’ F1 floor upgrade

cars

Το video άσεμνης συμπεριφοράς του Mazepin φέρνει πονοκεφάλους στην F1

cars

Jessica Hawkins: Η πρώτη γυναίκα στην F1 μετά από 5 χρόνια

cars

Ζήσε το όπως στη Formula 1

cars

Έρχεται η νέα σεζόν του «Formula 1: Drive τo Survive»

cars

Formula 1: Με Χάμιλτον πρώτο το 1 – 2 η Mercedes στις δεύτερες δοκιμές για το GP του Μπαχρέιν

cars