CARSNEWS
MARKET

Στην Ελλάδα η BMW i7 των 162.150 ευρώ!

Η BMW ανακοίνωσε εδώ και λίγο καιρό τις τιμές της νέας, 7ης γενιάς BMW Σειράς 7, με κινητήρες πετρελαίου, υβριδικούς και την αμιγώς ηλεκτρική i7 xDrive60. Αυτή παρουσιάζεται σήμερα στους δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου, κάτω από την Ακρόπολη.

Η μεγαλοπρεπής νέα «7άρα» εντυπωσιάζει αρχικά με τις πληθωρικές της διαστάσεις, με μήκος 5.391 χλστ., πλάτος 1.950 χλστ., ύψος 1.544 χλστ. και μεταξόνιο 3.215 χλστ. Η i7 xDrive60 χρησιμοποιεί δυο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 544 ίππων και 744 Nm ροπής (259 hp εμπρός και 312 hp πίσω). Η ενέργεια αντλείται από μια μπαταρία 101,7 kWh, η οποία επιτρέπει μέγιστη αυτονομία 624 χλμ. Η επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,7 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 240 χλμ./ώρα. Με δυνατότητα φόρτισης 195 kW και με χρήση ταχυφορτιστή δίνει 129 χλμ. σε 10 λεπτά, ενώ φορτίζει από το 10 στο 80% σε 34 λεπτά. Η μέση κατανάλωση που ανακοινώνεται είναι πολύ χαμηλή για ένα τέτοιο όγκου, βάρους (2.715 κιλά) και ισχύος αυτοκίνητο, αφού βρίσκεται στις 18,4 kWh/100 χλμ. Περαιτέρω εκδόσεις της αμιγούς ηλεκτρικής BMW i7, συμπεριλαμβανομένης της μελλοντικής κορυφαίας έκδοσης BMW i7 M70 xDrive, θα είναι διαθέσιμες σε μετέπειτα στάδιο.

Η νέα BMW Σειρά 7 ενσωματώνει ένα μοντέρνο στυλ που εστιάζει στα βασικά στοιχεία τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό σχεδιασμό της. Στο εμπρός μέρος των οχημάτων BMW στην πολυτελή κατηγορία, κυριαρχούν σχεδιαστικά στοιχεία τα οποία είναι χαρακτηριστικά της, αλλά διατηρείται μία σαφής διαφοροποίηση μεταξύ αυτών των μοντέλων και των υπολοίπων της γκάμας BMW. Καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως η οθόνη BMW Theatre Screen, η πολυαισθητηριακή εμπειρία οχήματος BMW iDrive με την τελευταία γενιά του λειτουργικού συστήματος BMW Operating System 8, καθώς και η κυρτή οθόνη BMW Curved Display και η λειτουργία Manoeuvre Assistant για αυτοματοποιημένη στάθμευση και ελιγμούς, υπογραμμίζουν τον προοδευτικό χαρακτήρα του πολυτελούς sedan.

Πέρα από το αυξημένο επίπεδο άνεσης και το μοναδικό σύστημα ψυχαγωγίας, η επιλογή Executive Lounge για τους πίσω επιβάτες με τη βελτιστοποιημένη θέση ανάκλησης του καθίσματος και τη νέα επένδυση εσωτερικού από δέρμα Merino/κασμιρένιο μαλλί της BMW Individual, συμβάλλει ουσιαστικά στη μεγιστοποίηση της ευεξίας μέσα στο αυτοκίνητο. Στο πίσω κάθισμα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαμβάνουν μία μοναδική προσφορά στον τομέα της ψυχαγωγίας με τη μορφή της νέας BMW Theatre Screen – μιας πανοραμικής οθόνης 31,3 ιντσών σε διάταξη 32:9 και ανάλυση 8K, που εκτείνεται προς τα κάτω από την οροφή και μεταμορφώνει τη δεύτερη σειρά καθισμάτων σε αποκλειστικό ιδιωτικό σινεμά πάνω σε τροχούς. Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν YouTube video-on-demand streaming στην οθόνη ελέγχου για πρώτη φορά. Ένα σύστημα κεραίας συμβατό με 5G φροντίζει για συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας.

Related Articles

To Ford GT 2020 είναι ένας πύραυλος καλυμμένος με ανθρακόνημα

cars

Κόντρα Hyundai-Καλιφόρνια για μια εξάτμιση

cars

Οι Alfisti εύχονται χρόνια πολλά στην αγαπημένη τους μάρκα για τα 109 της χρόνια

cars

Έτσι κλέβουν το αυτοκίνητό σας σε λίγα δευτερόλεπτα

cars

Η BMW ετοιμάζει το εργοστάσιο της στην Γερμανία για την παραγωγή του Mini Countryman

cars

Ένα Nissan έτοιμο για… περιπέτειες

cars

Ο ήλιος και η ταχύτητα ενώνουν Κροατία, Σλοβενία, και Βοσνία/Ερζεγοβίνη

cars

Οι νορμάλ εξατμίσεις εκθρονίζουν τα «μπουριά»!

cars

Εταιρεία προτείνει έλεγχο 15 σημείων πριν την οδήγηση!

cars