CARSNEWS
AUTONEWS

Στη Γενεύη και το ανανεωμένο Hyundai i30!

Η λίστα με τα μοντέλα που θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Η Hyundai, που ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι θα παρουσιάσει στην διεθνή έκθεση το ανανεωμένο i20, προσθέτει μία ακόμα σημαντική αποκάλυψη καθώς την ίδια έκθεση επέλεξε και για το i30 facelift. Η κορεατική φίρμα γνωστοποίησε την απόφαση της με την δημοσιοποίηση ενός σκίτσου που δείχνει το εμπρός μέρος του εν λόγω μοντέλου και πιο συγκεκριμένα, της σπορ, N Line έκδοσης.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το σκίτσο της Hyundai δεν περιλαμβάνει τις υπερβολές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε σχέδια άλλων κατασκευαστών. Μοιάζει περισσότερο με στιλιζαρισμένη φωτογραφία, παρά με κάποιο σκίτσο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Άρα, μπορούμε να πούμε ότι ο επιθετικός και μυώδης προφυλακτήρας που βλέπουμε είναι αυτός που θα κοσμεί το αυτοκίνητο που θα σταθεί κάτω από τους προβολείς στην Γενεύη. Το ίδιο ισχύει και για τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με τη νέα, LED “υπογραφή” και για την διαφορετική γρίλια.

Παρότι δεν είναι εμφανές από το πρώτο teaser της Hyundai, το νέο i30 θα έχει επίσης νέο πίσω προφυλακτήρα, διαφορετικά πίσω φανάρια και επιπλέον σχέδια για τις ζάντες ελαφρού κράματος. Στο εσωτερικό δε, η εταιρία δηλώνει ότι υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων καθώς και μία οθόνη 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Προς το παρόν, αυτά γνωρίζουμε και όπως καταλαβαίνεις, δεν έχει γίνει γνωστό αν το facelift θα επεκταθεί και στα μηχανικά. Μερικές ημέρες ακόμα υπομονή.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το 15ο Grand Prix στη Σιγκαπούρη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

cars

Νέα BMW σειρά 2. Mε πολλές και σημαντικές αλλαγές

cars

Διέρρευσε κιόλας η νέα Porsche Turbo S.

cars

Ford Kuga 1.5 Ecoboost 150 Ps. Ένα SUV για οδήγηση

cars

Παγκόσμιο Αυτοκίνητο από Γυναίκες. Ο τίτλος στο Land Rover Defender

cars

Μέσα στο 2019 τα νέα Hyundai Sonata και Genesis GV80

cars

Περρής και Λιάγκας για Μαλέσκου: «Να μιλάς πέντε λεπτά και να μην καταλαβαίνεις τίποτα;»

cars

VW Golf. Διαθέσιμο και με νέες εκδόσεις 

cars

Ο V12 της Pagani θα συνεχίσει μέχρι το 2026!

cars