CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 13 Απριλίου το ανανεωμένο Skoda Kodiaq.

Το Skoda Kodiaq παρουσιάστηκε στον κόσμο το 2016 και από τότε, έχει καταγράψει περισσότερες από 600.000 πωλήσεις καθιστώντας το ως ένα από τα best-sellers για την τσεχική μάρκα. Γέρασε όμως και έφτασε η ώρα για ένα εκτενές facelift που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να κοιτάει στα μάτια τον ανταγωνισμό. Ένα facelift που περιλαμβάνει ακριβώς ότι περιμένει κάποιος τόσο στον τομέα της εμφάνισης όσο και σε αυτόν της προσφερόμενης τεχνολογίας.

Κρίνοντας από το σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα, μπορούμε να πούμε ότι το Kodiaq παρουσιάζεται πιο επιβλητικό χάρη στο πιο κάθετο εμπρός μέρος ενώ η μάσκα μοιάζει πιο επίπεδη και τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εκατέρωθεν της, χαρίζουν ένα πιο… αγριεμένο ύφος. Λίγο πιο κάτω υπάρχουν οι προβολείς ομίχλης και ακόμα πιο κάτω, η νέα και μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα που καλύπτει (οπτικά τουλάχιστον) σχεδόν ολόκληρο το πλάτος του αμαξώματος. Ανάλογες είναι οι επεμβάσεις των σχεδιαστών και πίσω, με τα ιδιαίτερα και λεπτότερα φανάρια να υιοθετούν την χαρακτηριστική υπογραφή της εταιρίας.

Προς το παρόν, η Skoda δεν αποκάλυψε τίποτα για την καμπίνα του ανανεωμένου μοντέλου της αλλά κάποιες από τις “τεχνολογικές αναβαθμίσεις” που υπόσχεται σίγουρα αφορούν τόσο το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, όσο και τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε αλλά όλες οι απορίες μας θα απαντηθούν εντός των επόμενων δύο εβδομάδων είτε μέσω κάποιου ακόμα teaser, είτε με την πλήρη αποκάλυψη του Kodiaq στις 13 Απριλίου.

The post Στις 13 Απριλίου το ανανεωμένο Skoda Kodiaq. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Άλλαξε η ζωή μου»: Ένας οδηγός ταξί μιλά για την εμπειρία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου

cars

Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο Δίστομο – «Σήμερα είμαι εξοδούχος στρατιώτης»

cars

Νέο Hyundai i30. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Η BMW φέρνει την Bundesliga στο αυτοκίνητο

cars

Survivor: Απασφάλισε η Χρύσα για την Ασημίνα – «Είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, δεν έχει στάλα ωριμότητας»

cars

Τζόκερ 11/04/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για 3.500.000 ευρώ

Bury

Το Genesis G80 εντυπωσιάζει στο ντεμπούτο του!

cars

Η Mercedes S-Class “έπιασε” το ορόσημο των 500.000 αυτοκινήτων!

cars

Kosmocar. Έβαλε τη σφραγίδα της στο ECO FEST 2020

cars