CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 18 Φεβρουαρίου το νέο Nissan Qashqai.

Η Nissan αποφάσισε να μην παρουσιάσει το νέο Qashqai την ημέρα των ερωτευμένων αλλά να περιμένει λίγο ώστε να κάνει την επίσημη αποκάλυψη στις 18 του μήνα – σε δύο εβδομάδες ακριβώς από σήμερα. Αυτό μαθαίνουμε για το επερχόμενο μοντέλο που η εταιρία υπόσχεται πως θα “θέσει ένα νέο standard στην κατηγορία με ελκυστικό σχεδιασμό, προηγμένη τεχνολογία και δυναμική οδήγηση”.

Για να τα πετύχει όλα αυτά, η Nissan θα χρησιμοποιήσει μία νέα αρχιτεκτονική που σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και θα κατασκευάζεται στην Αγγλία. Το νέο Qashqai θα είναι μεγαλύτερο από το μοντέλο που αντικαθιστά ( 35 χιλιοστά στο μήκος, 32 στο πλάτος και 25 στο ύψος με το μεταξόνιο να είναι επίσης 20 χιλιοστά μακρύτερο) ώστε να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό, χωρίς να θυσιάζει την χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ που ορίζεται στα 500 λίτρα. Παράλληλα, θα είναι το πρώτο Qashqai που δεν θα είναι διαθέσιμο με κάποιον πετρελαιοκινητήρα, αφού αρχικά, η γκάμα του θα περιλαμβάνει τον 1.3 DiG-T ALiS με 140 ή 160 ίππους και το e-Power κινητήριο σύνολο που προσφέρει 190 ίππους – για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον σύνδεσμο.

Ανάλογα ριζική θα είναι και η αναβάθμιση της καμπίνας με μία πλήρως ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα (με άφθονους αποθηκευτικούς χώρους) και είτε μία οθόνη 9 ιντσών για τις… βασικές εκδόσεις, είτε μία 12,3 ιντσών για τις πιο πλούσιες. Σε αυτές θα βρίσκουμε και το μεγαλύτερο head-up display στην κατηγορία με διαγώνιο που αγγίζει τις 10,8 ίντσες ενώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε την προηγμένη τεχνολογία που έρχεται με τη μορφή της ProPilot σουίτας συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (standard ήδη από τις “μεσαίες” εκδόσεις) αλλά ούτε τα αναβαθμισμένα υλικά που φέρνουν μία premium αύρα σε ένα μοντέλο το οποίο δεν πλασάρεται ως τέτοιο. Με τις περισσότερες πληροφορίες να έχουν ήδη γίνει γνωστές, το μόνο που περιμένουμε από τη Nissan είναι να μας δείξει το design του νέου Qashqai αλλά το τελευταίο teaser μας επιτρέπει μερικές κλεφτές ματιές τόσο στο εσωτερικό όσο και σε κάποιες λεπτομέρειες του αμαξώματος.

The post Στις 18 Φεβρουαρίου το νέο Nissan Qashqai. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept. Ένα όνειρο με V8 soundtrack!

cars

Η Γαλλία ξεπερνώντας την Ρωσία είναι πλέον ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας όπλων στον κόσμο – Πρωτιά για τις ΗΠΑ

cars

Με το ηλεκτρικό Cyberster η MG δείχνει ότι έχει σφυγμό.

cars

Aston Martin Vantage Roadster. Προσεχώς…

cars

Η Skoda επιβεβαιώνει το Fabia Combi και για τη νέα γενιά.

cars

Θριάμβευσε και πάλι η Toyota στο Rally Dakar!

cars

Mazda ΜΧ-5. Με μικρές αλλαγές

cars

Με διακυμάνσεις το άνοιγμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών

cars

Skoda Octavia Grand Coupe 1.5 TSi 150 PS. Με ισχυρή ταυτότητα

cars