CARSNEWS
MARKET

Τέτοια αγγελία αυτοκινήτου δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

Όταν θέλει να πουλήσει κάποιος το αυτοκίνητό του, θα το βάλει σε αγγελία, αναφέροντας όλα τα βασικά στοιχεία του, όπως χρονολογία, χιλιόμετρα, κινητήρας, εξοπλισμός κ.λπ. Ορισμένοι κάνουν μια μικρή περιγραφή του τύπου «ατρακάριστο, άριστο μηχανικά, προσεγμένο, έχει μικρές γρατσουνιές κ.λπ.», ενώ άλλοι δεν αναφέρουν τίποτα.

Στη συγκεκριμένη όμως αγγελία, η περιγραφή θα μπορούσε να είναι η δοκιμή του αυτοκινήτου! Είναι τόσο αναλυτική για την Alfa Romeo GT 2.0i 16V JTS Distinctive Selespeed, που πραγματικά αξίζει κανείς να τη διαβάσει ολόκληρη. Εν συντομία να αναφέρουμε ότι είναι μοντέλο του 2005, με 107.000 χλμ. και πωλείται στην τιμή των 3.000 ευρώ.

Παραθέτουμε την περιγραφή παρακάτω, όπως είναι γραμμένη στην αγγελία.

ALFA ROMEO GT 2.0i 16V JTS Distinctive Selespeed

► Ένα top model με ρόδες! Το κύκνειο άσμα του οίκου Bertone! ► Ένα πραγματικό classy coupe που ήταν και παραμένει από τα ομορφότερα οχήματα που έχουν κυκλοφορήσει! Είναι πανέμορφη, γρήγορη & απαιτητική! ► Έχει όλα τα απαραίτητα διαπιστευτήρια μιας αληθινής Alfa!

Επίσης έχει & πολύ πλούσιο εξοπλισμό: ► Δερμάτινο σαλόνι ►► Bucket καθίσματα ► Isofix καθίσματα ►► Δέρμα στις πόρτες ► Δερμάτινος τεμπέλης ►► Δερμάτινο τριάκτινο σπορ τιμόνι ► Χειριστήρια στο τιμόνι ►► Aluminum look σε τιμόνι, ταμπλό και βάση κιβωτίου ταχυτήτων ► Μαξιλαράκια γονάτων οδηγού συνοδηγού στο ταμπλό ►► Αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Selespeed ► F1 paddle shifters χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων ►► CD Player ► BOSE ηχοσύστημα. Γνήσιο, όχι after market. Φανταστική ακουστική στην καμπίνα

🔸 Πολύ καλή ποιότητα κι εργονομία για τον τύπο του αμαξώματος και μεγάλο χώρο αποσκευών 320lt για απροβλημάτιστα ταξίδια με μπόλικες αποσκευές!

🔸 4θεσια διάταξη καμπίνας, με 4 σπορ καθίσματα πολυτελούς GT κατηγορίας, ικανά να μεταφέρουν με άνεση κι ασφάλεια μια οικογένεια ή μια ενθουσιώδη παρέα 4 ατόμων

🔸 Φαρδύτερη του ανταγωνισμού, με πιο σίγουρο πάτημα στο δρόμο, με πολύ καλύτερη ελκτική πρόσφυση των εμπρός (κινητήριων) τροχών και μια αμεσότητα στην εκτέλεση των εντολών του οδηγού, η κούκλα Alfa Romeo GT εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη στα πολλά χιλιόμετρα με την ακαμψία και την κατευθυντικότητά της.

🔸 Η GT είναι έτσι στημένη που σπινάρει με μέτρο στην έξοδο της στροφής, ακόμα και έπειτα από λανθασμένη τοποθέτηση, φρενάρει βαθιά μέσα στη στροφή με τη βοήθεια του VDC, αλλά παραμένει ουδέτερη ακόμα και αν ο οδηγός επιδιώξει το αντίθετο. Σε αφήνει να της απολαύσεις χωρίς να σε εκθέτει ή να σε θέτει σε κίνδυνο!

🔸 Ενεργητική και παθητική ασφάλεια με όλα τα καλούδια. Με ηλεκτρονικά συστήματα, BAS (HBA κατά την ορολογία της Alfa Romeo), EBD και VDC δεν μπορείς να την φέρεις στα οδηγικά όρια της. Στο φρενάρισμα πανικού με την Alfa GT, ενώ το μόνο που κάνεις είναι να πατάς με όλη σου τη δύναμη το μεσαίο πεντάλ, νιώθεις όλα αυτά τα συστήματα να δουλεύουν κάτω από τα πόδια σου. Tο νιώθεις στο στομάχι σου! Eμπειρία ανάλογη μιας κορυφαίας BMW M… με διαφορά την απόλυτη τιμή επιβράδυνσης, που ξεπέρασε κάθε ανταγωνισμό, με μόλις 54,1 (!) μέτρα για την ακινητοποίηση από τα 120-0 χλμ./ώρα. Tιμή-ρεκόρ εποχής συγκριτικά με άλλες προτάσεις στην κατηγορία κουπέ, γερμανικές και μη.

Kινητήρας καυσίμου βενζίνης 16v Κύλινδροι: 4, στη γραμμή Βαλβίδες ανά κύλινδρο: 4 Χωρητικότητα κυλίνδρου: 1970 cc Απόδοση ισχύος 165hp (121 kw) ► Η συγκεκριμένη είναι στα 189hp (επαναπρογραμματισμός εγκεφάλου & chip από Ιταλία, Autodelta) Μέγιστη ταχύτητα: 235 km/h Επιτάχυνση 0-100 Km/H: 8,00 sec

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Αστική: 12,3 l/100km Εκτός πόλης: 6,8 l/100km Συνδυασμένη: 8,7 l/100km Εκπομπές CO2: 208 g/km Ενεργειακή ετικέτα: g

ΠΛΑΙΣΙΟ Εμπρός ανάρτηση: ανεξάρτητη, mcpherson Πίσω ανάρτηση: πολυσύνδεση Μπροστινή ανάρτηση: σπειροειδή ελατήρια Πίσω ανάρτηση: σπειροειδή ελατήρια Εμπρός σταθεροποιητής: ✔️

ΒΑΡΟΣ Άδεια μάζα: 1295 kg Μέγιστο φορτίο: 545 kg Μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα: 1840 kg

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μ: 4489 mm Π: 1763 mm Ύ: 1362 mm Μεταξόνιο: 2596 mm Πλάτος μπροστινής γραμμής: 1524 mm

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ABS: ✔️ Κατανομή δύναμης φρένων: ✔️ Υποβοήθηση φρένων: ✔️

ΑΝΕΣΗ Κεντρικό κλείδωμα πορτών: ✔️ Είσοδος/έναρξη χωρίς κλειδί: ✔️ Κύκλωμα ελέγχου: ✔️ Ηλεκτρικά παράθυρα: ✔️ (εμπρός)

ΣΩΤΕΡΙΚΟ Κάθισμα ρύθμισης ύψους: ✔️ (οδηγός) Κάθισμα οσφυϊκής στήριξης: ✔️ (οδηγός)

► Παραγωγή 2003 – 2010 ► Η συγκεκριμένη είναι χρονολογίας 2005

🔸 Όσοι θέλουν ένα γρήγορο, όμορφο και ορθολογιστικό σπορ κουπέ βρίσκονται στη σωστή αγγελία. Καπρίτσια έχει, χαρακτήρα επίσης, άφθονο! Θέλει περιποίηση κι αγάπη! Σίγουρα όμως θα σε ανταμείψει για το μικρό τίμημα της αγοράς της σε κάθε ευκαιρία που θα της δώσεις και θα αποδειχθεί η πιο ωραία σύντροφος! Ιταλίδα άλλωστε, κι μάλιστα από τις πιο sexy!

🔸 Με αξεπέραστη εμφάνιση, τρομερό στήσιμο, εντυπωσιακό πάτημα, άψογα φρένα, ουδέτερη οδική συμπεριφορά, άμεσο και γρήγορο τιμόνι και ποιοτική κατασκευή έχεις χαρακτηριστικά που δύσκολα θα βρεις μαζί σε ένα πακέτο, σε άλλη εναλλακτική και μάλιστα σε τέτοια τιμή-έκπληξη-προσφορά που την καθιστά μία αξιοπρόσεκτη πρόταση μεταχειρισμένου.

🔸 Το αυτοκίνητο δίνεται επειδή έχει αποκτηθεί άλλο, SUV κατηγορίας, με αποτέλεσμα να κάθεται & γι’ αυτό φθείρεται! Είναι value for money αγορά. Είναι λειτουργικό, σε καλή μηχανολογική κατάσταση, με τακτικότητα στα σέρβις του καθώς και αρκετές επιπρόσθετες παρεμβάσεις όποτε χρειάστηκε. Μεταξύ άλλων έχουν γίνει: ✔️ Πλήρης Ανακατασκευή Selespeed = 3000€ ✔️ Αλλαγή μπομπίνες: Και οι 4 Bosch = 500€ ✔️ Αλλαγή μπεκ: Και τα 4 Bosch = 1000€ Δεν αξίζει να κάθεται γιατί έχει πολλά ακόμη να δώσει. Έχει βγει στην άκρη γιατί χρησιμοποιείται πλέον άλλο όχημα. Δίνεται σε καλή τιμή και με λίγα ακόμη χρήματα (μετά την αγορά του) επανέρχεται εμφανισιακά σε κατάσταση βιτρίνας! Συνυπολογίζοντας τα πάντα, στο τέλος εξακολουθεί να είναι μια πραγματικά καλή αγορά, στα όρια της ευκαιρίας, γιατί θα έχεις να απολαμβάνεις ένα εξαιρετικό, πανέμορφο και διαχρονικό αυτοκίνητο. Μια σπορ Alfa Romeo. Ένα collector’s item!

🔸 Χαρακτήρας οδηγικός κι επιδόσεις με στυλ και φινέτσα! Με μικρή επένδυση για την αγορά της και για να ένα “μάζεμα” οπτικά μέσα έξω (όχι πάνω από 1500€), αποκτάς ένα εξαιρετικό δείγμα της Ιταλικής σχολής αυτοκινήτων. Κι έχοντας στην κατοχή σου αυτό το κουπέ της Alfa Romeo, ένα από τα ομορφότερα all time classic, δεν θα περνάς απαρατήρητος σε καμία γειτονιά!

🔸 Ακόμη και για ανταλλακτικά (επαγγελματίες) συμφέρει γιατί έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό -αξίας- και θα φέρει πολλαπλάσια κέρδη από την αγορά της!

Παρακαλώ όχι άσκοπα τηλ. ► Η αγγελία είναι εξυπηρέτηση σε συγγενή και το αμάξι βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Ρόδο, απ’ όπου και θα έρθει για όποιον το πάρει απόφαση. Αφορά συλλέκτες, γνώστες & όσους μπορούν να εκτιμήσουν την ψυχή που κρύβει μέσα της η Alfa Romeo GT.

CUORE SPORTIVO!

Related Articles

Νέο Jeep Avenger turbo βενζίνης 1.2 GSE T3 (+τιμή)

cars

Δίπλωμα οδήγησης: Προσωρινή άδεια μετά τις εξετάσεις, οι αλλαγές που έρχονται

cars

Η Fiat επενδύει σε υπηρεσίες για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα

cars

Ακλόνητο Lexus IS F με 440.000 χλμ. (+video)

cars

Το νέο Jeep Wrangler είναι όχημα παντός εδάφους και… διπλού χαρακτήρα

cars

Η νέα BMW Σειρά 7 σε όλο της το μεγαλείο

cars

Νέο Subaru Impreza για πρώτη φορά μόνο χάτσμπακ

cars

Τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες για την Opel

cars

Autogas Tsopelogiannis, η εταιρεία που σύστησε σε 40 χιλιάδες Έλληνες οδηγούς την οικονομική οδήγηση

cars