CARSNEWS
NEW MODELS

Τίτλοι τέλους για τις Mercedes-Benz S-Class coupe και convertible

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε επίσημα από την ίδια την εταιρία, καθώς φαίνεται ότι το μεγάλο άνοιγμα που έκανε τα τελευταία χρόνια σε πολλές σειρές μοντέλων δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί οικονομικά. Μάλιστα, φήμες την θέλουν να προβληματίζεται και για το μέλλον των μικρότερων σειρών C-Class coupe/ convertible, και E-Class coupe/ convertible. Τα τελευταία, ωστόσο, είναι πιο δύσκολο να μας αποχαιρετίσουν, αφού σημειώνουν καλύτερες πωλήσεις και, πιθανά, θα είναι πιο δύσκολη η κάλυψη των ανάλογων κενών.

Για τα δύο μοντέλα που μας απασχολούν, στην προκειμένη περίπτωση, δεν προβλέπεται αντικαταστάτης. Θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους μέσα στο 2021, παράλληλα με την επόμενη γενιά της S-Class που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες στην κλασική, sedan εκδοχή της. Η μόνη αλλαγή σε αυτά θα είναι η προσθήκη του εξωτερικού χρωματισμού Cirrus Silver.

Το κενό, πάντως, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Mercedes-Benz, δεν είναι δυσαναπλήρωτο. Για μεν τις πολυτελείς, ανοικτές μετακινήσεις, θα φροντίσει η επόμενη γενιά SL, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές της σε δημόσιους δρόμους και, αντικειμενικά, κουβαλάει πολύ μεγαλύτερη ιστορία πάνω της. Συνδυάζοντας μάλιστα τα κομμάτια του παζλ, ίσως τελικά αυτή να παρουσιαστεί σε έκδοση 2 2 θέσεων, για όσους επιθυμούν τα επιπλέον δύο καθίσματα.

Τη θέση της S-Class coupe θα πάρει η AMG GT. Κατάτι πιο μπρουτάλ αλλά ικανή και αυτή να ξεχωρίσει από τον άμεσο ανταγωνισμό. Κατά τα άλλα, η Γερμανική φίρμα συνεχίζει με φουλ τις μηχανές προς τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, με τη μελλοντική EQS να προσδίδει περισσότερη αξία από τις απερχόμενες S-Class coupe και convertible.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μια Maybach πρέπει να έχει και τα ανάλογα αξεσουάρ

cars

Audi A8 L Security… με υψηλό δείκτη προστασίας!

cars

To νέο Seat Leon στην Ελλάδα. Tιμές και εξοπλισμός

cars

Juventus: Με το Jeep Avenger στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ

cars

Τι σκοτώνει τις μπαταρίες ενός ηλεκτρικού οχήματος

cars

Αυτό είναι το νέο Seat Ateca

cars

H Rimac έφτιαξε και δεύτερη γραμμή παραγωγής για τα πρωτότυπα του C_Two rIMCA

cars

K. Καραμανλής: 1 στα 3 αυτοκίνητα που θα τίθενται στην κυκλοφορία το 2030 να είναι ηλεκτρικά

cars

35 ατάκες από οδηγούς αγώνων που έγραψαν ιστορία

cars