CARSNEWS
NEW MODELS

Το απίστευτο ποσό για ένα τραπεζάκι μπιλιάρδου με την υπογραφή της Rolls Royce

Υπάρχουν πολλά πράγματα σ’ αυτόν τον μάταιο κόσμο που ξεχωρίζουν τους φτωχούς από τους πλούσιους. Και υπάρχουν ελάχιστα που χωρίζουν τους πλούσιους από τους βαθύπλουτους. Ένα από αυτά βρίσκεται στις εικόνες που βλέπετε εδώ και κατασκευάζεται από μία εταιρία ονόματι 11 Ravens.

Πρόκειται για ένα τραπεζάκι μπιλιάρδου, από τα οποία θα κατασκευαστούν μόλις 5 και όλα γύρω του σχετίζονται με την Rolls Royce. Και πρώτα απ’ όλα η βασική προϋπόθεση για να το αποκτήσεις, ,το να έχεις στην κατοχή σου ένα αυτοκίνητο της εταιρίας.

Το κόστος του φθάνει στο απίστευτο ποσό των 250.000 δολαρίων και η εταιρία που το κατασκευάζει προσπαθεί να το δικαιολογήσει αναφέροντας ότι χρησιμοποιεί κάποια ειδικά υλικά για το πλαίσιο (κράμα αλουμινίου), μερικά πανάκριβα κρύσταλλα περιμετρικά, φωτάκια LED και φύλλα χρυσού ως επένδυση σε αρκετά σημεία.

Περιττό να πούμε ότι συνοδεύεται από ένα σετ από μπίλιες πολύ ειδικής κατασκευής και στέκες μοναδικής ποιότητας, ενώ για να πάρετε την έγκριση της γυναίκας σας η εταιρία υποστηρίζει ότι μπορεί να μετατραπεί και σε τραπεζάκι του πινκ-πονκ αλλά και σε τραπέζι για φαγητό.

Το Stealth όπως ονομάζεται (λόγω σχήματος προφανώς και όχι αξίας) είναι ένα από εκείνα τα σπάνια πράγματα της  υπερβολής, καθώς με τα ίδια λεφτά μπορείς να αγοράσεις ότι βάλει ο νους σου. Ίσως όμως όχι την αβάσταχτη ματαιοδοξία ότι είσαι ένας από τους πέντε θνητούς που έχουν στην κατοχή τους ένα τραπεζάκι τόσο ακριβό που η κάθε μπίλια του μπορεί να αξίζει όσο η ζωή πολλών ανθρώπων μαζί. Λίγο το έχεις;

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έτσι θα είναι το νέο SUV smart #3, που θα ανταγωνιστεί το Volkswagen ID.4 (photos)

cars

Η Ευρώπη ξεπέρασε την Κίνα σε πωλήσεις ηλεκτρικών

cars

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα για όλους από τη Volkswagen

cars

Κορωνοϊός: Προσωρινή παύση λειτουργίας και από τις Bosch και Continental

cars

Κυριαρχία και… αυτοκτονία

cars

Στον «αέρα» το γκραν πρι της Ισπανίας!

cars

Η Hertz κήρυξε πτώχευση λόγω κορωνοϊού

cars

Αυτή είναι μια BMW M8 που έχει το «0-100» σε 2,6 sec!

cars

Νέες φωτογραφίες μάς φέρνουν πιο κοντά στο Toyota Yaris SUV

cars