CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο VW Passat πήρε το πράσινο φως για το 2023!

Το Passat είναι ένα από τα πλέον ιστορικά μοντέλα της Volkswagen με το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς στην αγορά να εντοπίζεται πίσω στο μακρινό 1973. Προσφάτως μάλιστα, το sedan της γερμανικής εταιρίας έσπασε το φράγμα των 30.000.000 αυτοκινήτων για να γίνει το δεύτερο πιο επιτυχημένο μοντέλο της, μετά φυσικά από το Golf. Μέχρι τώρα όμως δεν ήταν σίγουρο ότι η ιστορία του θα συνεχιστεί με την 9η γενιά. Το μέλλον του ήταν αμφίβολο. Αν ευσταθούν οι πληροφορίες έγκυρου αγγλικού μέσου, αυτό δεν ισχύει πλέον καθώς το νέο Passat πήρε το πράσινο φως και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το 2023.

Σύμφωνα με το πρόσφατο δημοσίευμα, το design του επερχόμενου Passat έχει ήδη οριστικοποιηθεί και θα εστιάζει περισσότερο στην ευρυχωρία και στην πρακτικότητα. Η παρουσία του Arteon του επιτρέπει να αναλάβει αυτόν τον ρόλο καθώς δεν χρειάζεται να ποντάρει στο στιλ για να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι μαζί με την sedan έκδοση του Passat, έχουν πάρει το πράσινο φως τόσο η station wagon όσο και η Alltrack, προσφέροντας πληθώρα επιλογών σε μία ανταγωνιστική κατηγορία.

Και επειδή είναι τόσο ανταγωνιστική, η Volkswagen θα εξοπλίσει το νέο Passat με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Από την τελευταία εκδοχή της MQB αρχιτεκτονικής που θα επιτρέψει την χρήση των πιο σύγχρονων κινητήρων (συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών αλλά και ενδεχομένως, μίας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης), μέχρι τα συστήματα ασφάλειας, υποβοήθησης οδήγησης, ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας. Τέλος, να αναφέρουμε ότι αυτό το Passat θα είναι ένα πραγματικά παγκόσμιο μοντέλο αφού θα λανσαριστεί, πανομοιότυπο, σε όλες τις σημαντικές αγορές ανά τον κόσμο. Και το γεγονός ότι θα είναι πανομοιότυπο έχει την σημασία του καθώς μέχρι και την τρέχουσα γενιά, η έκδοση που πωλείται στη Β. Αμερική βασίζεται στην σημαντικά παλαιότερη PQ46 πλατφόρμα. Από το 2023 και έπειτα όμως, όλα τα Passat θα χρησιμοποιούν την MQB.

The post Το νέο VW Passat πήρε το πράσινο φως για το 2023! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Με τον Επίτροπο Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι θα συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Bury

Ford: Οι συνδρομές δεν είναι η προσέγγιση μας.

cars

Χάμιλτον στα 39α γενέθλιά του: Πρέπει να μάθεις ότι ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ

cars

Η αντίδραση του Κρεμλίνου στις πληροφορίες ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονταν για ρωσικό πυρηνικό πλήγμα στην Ουκρανία

cars

Stock Center. Γιορτάζει με τον σωστό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

cars

Στο «σφυρί» το μοναδικό ξύλινο Citroën 2CV στον κόσμο – Μπορεί να φτάσει έως και 200.000 ευρώ

cars

Πιο αξιόπιστη εταιρία στις Η.Π.Α. η Mazda!

cars

Όλα τα πρωτότυπα της Jeep για το φετινό Easter Jeep Safari.

cars

Mopar. Προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο

cars