CARSNEWS
AUTONEWS

Το Ford Bronco Overland είναι ένα κρεβάτι που πάει παντού!

Έχεις σκεφτεί ποτέ να πάρεις τα απολύτως απαραίτητα, να μπεις στο αυτοκίνητο σου και να χαθείς μέσα στην άγρια φύση αδιαφορώντας για το αν υπάρχει δρόμος ή όχι; Αν ναι, τότε το Ford Bronco Overland μπορεί να απευθύνεται σε σένα. Απευθύνεται σε σένα ακόμα και αν δεν έχεις τέτοιου είδους τάσεις φυγής και απλά θα σου άρεσε να περάσεις μία βραδιά στην εξοχή, μερικά χιλιόμετρα μακριά από τον άνθρωπο και τον πολιτισμό. Γιατί το Bronco Overland, σε μορφή concept όπως μας παρουσιάζεται εδώ, έχει ότι χρειάζεσαι για να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα.

Έχει τον τετρακύλινδρο EcoBoost των 2,3 λίτρων κάτω από το καπό, να συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο. Έχει την High-Performance Off-Road Stability Suspension (HOSS) που εξασφαλίζει πως κανένα εμπόδιο δεν είναι αρκετά μεγάλο. Έχει 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος Fifteen52 Traverse HD που ντύνονται με ελαστικά 35 ιντσών της BFGoodrich και σε καθησυχάζουν ότι κανένα έδαφος δεν είναι απροσπέλαστο και πάνω απ’ όλα, έχει μία σειρά εργοστασιακών αξεσουάρ για κάθε σου ανάγκη. Την επικοινωνία καλύπτει ο CB ασύρματος. Την ασφάλεια, το βίντσι στον προφυλακτήρα της Ford Performance και φώτα που κάνουν την νύχτα, μέρα. Η σκηνή που είναι τοποθετημένη στην οροφή προσφέρει κατάλυμα σε δύο ανθρώπους ενώ στο πακέτο περιλαμβάνεται μία πλήρης κουζίνα κάμπινγκ που περιλαμβάνει και ψυγειάκι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να διαλέξεις την τοποθεσία (ή να αφήσεις την τύχη να την διαλέξει για εσένα) και να γεμίσεις τον χώρο αποσκευών με ότι κρίνεις απαραίτητο.

Δυστυχώς, το Bronco Overland είναι μόνο ένα πρωτότυπο αλλά έχει δημιουργηθεί για να μας δείξει το επίπεδο της εξατομίκευσης που θα προσφέρει η Ford. Και αν τα εργοστασιακά αξεσουάρ δεν είναι αρκετά για σένα, τότε υπάρχει και η αγορά των aftermarket για να καλύψει κάθε ανάγκη σου, όταν το Bronco λανσαριστεί επιτέλους στην αγορά.

The post Το Ford Bronco Overland είναι ένα κρεβάτι που πάει παντού! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Lada Niva Bronto. Από τη Ρωσία με πολύ αγάπη!

cars

Fiat 500 Hybrid. Σε εξαιρετική τιμή

cars

Kia – Τα πήγε εξαιρετικά και στα Good Design Awards 2023

cars

Η Land Rover θυμάται και τιμά το Camel Trophy!

cars

Η McLaren παρουσιάζει την υβριδική, carbon αρχιτεκτονική της.

cars

Mercedes-Benz Concept EQT. Μία νέα, οικογενειακή πρόταση!

cars

Mercedes GLB 200. Πολυσχιδής

cars

Porsche Cayman GT4 με 495 ίππους (VIDEO)

cars

Στόλτενμπεργκ: Η κλιματική αλλαγή απειλεί την παγκόσμια ασφάλεια, ο αγώνας εναντίον της είναι σημαντικός για το ΝΑΤΟ

cars