CARSNEWS
AUTONEWS

Το Ford Ranger Prorunner της APG είναι ένα… διαφορετικό Raptor.

Εμείς στην Ευρώπη είμαστε… προνομιούχοι καθώς έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε το Ranger Raptor. Στις Η.Π.Α. δεν υπάρχει αυτή η επιλογή αλλά αυτό χαρίζει στους συμπαθείς αμερικάνους άπλετο χώρο για αυτοσχεδιασμό. Η Automotive Performance Group είναι μία από τις εταιρίες που αποφάσισαν να δράσουν και παρουσίασε το Ranger Prorunner Series 1. Ένα σχεδόν ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης για το “μικρό” pickup της Ford που κοστίζει σχεδόν $16.000 αλλά προσφέρει πολλά!

Καταρχάς, το ανθρακονημάτινο bodykit (δεν ξέρω πόσο έξυπνη ιδέα είναι ένα carbon bodykit για ένα τόσο σκληροπυρηνικό όχημα) έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται στην California και προσθέτει 25 εκατοστά σε πλάτος ενώ επιτρέπει την τοποθέτηση τροχών έως και 35 ιντσών σε διάμετρο. Παράλληλα, το Series 1 πακέτο περιλαμβάνει την αναβαθμισμένη ανάρτηση που χαρίζει σημαντικά μεγαλύτερη διαδρομή ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το δυνατό βίντσι και την επέκταση του σωλήνα για τον ανεφοδιασμό του αυτοκινήτου που έρχεται ολοκληρωμένη, με το δικό της πορτάκι.

Αυτό που δεν εμπεριέχεται στο πακέτο είναι οι… “μάτσο” τροχοί (ζάντες ελαφρού κράματος συν ελαστικά) ούτε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ενδυνάμωση του κινητήρα. Οπότε, αν ο επίδοξος ιδιοκτήτης δεν έχει προγραμματίσει κάτι διαφορετικό για τον EcoBoost των 2,3 λίτρων, θα πρέπει να αρκεστεί στα 270 άλογα και τα 420 Nm που παράγει αυτός. Ευτυχώς που η Ford ήδη έχει το Ranger Raptor στην γκάμα της, με έναν biturbo-diesel με 210 ίππους και 500 Nm ροπής, αλλιώς θα μας έμπαιναν ιδέες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οpel Movano & Movano-e. Προσφέρουν λύσεις

cars

Το Toyota Hilux GR Sport έρχεται τον Οκτώβριο.

cars

Το Euro 7 απειλεί το Mazda MX-5!

cars

Τέλος για την McLaren 720S. Αναμένεται ο διάδοχος…

cars

Πόλεμος στην Ουκρανία:  Συνεχίζονται οι συγκρούσεις σε δύο ρωσικές περιοχές κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία

cars

Νέο Jeep Grand Cherokee L. Επιβλητικό, 7-θέσιο και πλούσιο σε τεχνολογία.

cars

Dacia Jogger – Γίνεται υβριδικό και ολοκληρώνεται ακόμη περισσότερο

cars

Skoda Kamiq. Aπό 15900 Ευρώ

cars

Maserati: Τώρα, σειρά έχει η Grecale.

cars