CARSNEWS
AUTONEWS

Το Hyundai Staria κάνει τα minivans cool ξανά!

Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, τα minivans δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερη αίγλη για να χάσουν. Ένα αυτοκίνητο που σχεδιάζεται και εξελίσσεται με στόχο την μεγιστοποίηση της πρακτικότητας, της χρηστικότητας και της ευρυχωρίας δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και cool, οπότε τα minivans έχουν υποβιβαστεί σχεδόν από την γέννηση τους στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού. Η Hyundai όμως θέλει να αλλάξει την αντίληψη του κόσμου και παρουσιάζει το Staria – το MPV με το οποίο θέλει να συστήσει ξανά την κατηγορία.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι το νέο Staria είναι όσο cool μπορεί να γίνει ένα minivan. Εκφράζει την πολυτέλεια και την μοντέρνα φιλοσοφία της Hyundai με έναν λιτό αλλά ταυτόχρονα φουτουριστικό τρόπο. Με την λεπτή LED μπάρα εμπρός να διατρέχει ολόκληρο το πλάτος του αυτοκινήτου, μία εντυπωσιακή γρίλια που καλύπτει σχεδόν το σύνολο του προφυλακτήρα και τα LED φώτα στα δύο άκρα του, το Staria είναι άκρως εντυπωσιακό και θα αναγκάσει πολλά κεφάλια να γυρίσουν για μία δεύτερη ματιά. Λόγω του τύπου του αμαξώματος, τα πλαϊνά και το πίσω μέρος είναι πιο… φυσιολογικά, βαρετά θα έλεγε κανείς σε σύγκριση με το εμπρός μέρος αλλά αυτό που μετράει περισσότερο σε όλα τα αυτοκίνητα αλλά ιδιαίτερα σε μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας, είναι ο χώρος διαβίωσης και εκεί το Staria επανέρχεται δριμύτερο.

Δεν είναι τόσο το γεγονός ότι μπορεί να φιλοξενήσει έως και 11 άτομα ή ότι στην 9-θέσια διαμόρφωση, στην “Premium” έκδοση, η δεύτερη σειρά των καθισμάτων μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες ώστε να αντικρίζει τους επιβάτες στην τελευταία σειρά, ούτε ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που συνδυάζεται με μία οθόνη 10.25 ιντσών για το σύστημα infotainment. Είναι η ατμόσφαιρα που αποπνέει το Staria με τον LED φωτισμό (σε 64 διαφορετικά χρώματα), τους άπλετους αποθηκευτικούς χώρους, τα premium καθίσματα, τα μεγάλα κρύσταλλα που εξασφαλίζουν ένα ευήλιο εσωτερικό και το design που είναι όσο μινιμαλιστικό χρειάζεται χωρίς να δείχνει φθηνό. Η κορεατική φίρμα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της αλλά δήλωσε ότι το 11-θέσιο Staria θα είναι αποκλειστικό για την εγχώρια αγορά.

The post Το Hyundai Staria κάνει τα minivans cool ξανά! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Toyota Hilux Black Rally Edition δια χειρός TRD

cars

Ούτε καν η Caterham μπορεί να αποφύγει τον εξηλεκτρισμό!

cars

Alfa Romeo Giulietta. Mε πολύ μεγάλο όφελος

cars

Ηyundai Tucson plug-in hybrid. Με διευρυμένες επιλογές η γκάμα του νέου Tucson

cars

Η μόλυνση από τα ελαστικά είναι χειρότερη από αυτή των κινητήρων.

cars

Η Tesla επιλέγει τη Γερμανία για το επόμενο εργοστάσιο της.

cars

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου

cars

Αυτά είναι τα 10 αυτοκίνητα με τη μεγαλύτερη επιτάχυνση στον κόσμο: Οι βασιλιάδες των «0

cars

Brabus Rocket 900. Διηπειρωτικός πύραυλος 900 ίππων!

cars