CARSNEWS
AUTONEWS

Το Morgan 3-Wheeler μας αποχαιρετά με μία ειδική έκδοση.

Το 3-Wheeler είναι ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της Morgan καθώς βασίζεται στα ιστορικά F-Series τρίκυκλα που έχουν τις ρίζες τους βαθιά… στο 1933 για την ακρίβεια. Η τρέχουσα “γενιά” όμως, η σύγχρονη εκδοχή του κλασικού τρίκυκλου Morgan αν προτιμάς, κυκλοφορεί ήδη από το 2011 και σύντομα θα μας αποχαιρετίσει αλλά όχι πριν θαυμάσουμε την τελευταία ειδική έκδοση με όνομα “P101”. Το όνομα προέρχεται από την κωδική ονομασία του 3-Wheeler, Project 101, και η παραγωγή του θα περιοριστεί στα 33 οχήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν ήδη προπωληθεί.

Το 3-Wheeler P101 Edition διαφοροποιείται από όλα τα υπόλοιπα 3-Wheelers χάρη στο νέο, μονοκόμματο κάλυμμα της θέσης του συνοδηγού και τους νέους τροχούς ενώ οι προβολείς 9 ιντσών της Hella έχουν τοποθετηθεί στο εμπρός μέρος για να εξομαλύνουν την ροή του αέρα γύρω από την ανάρτηση. Το P101 είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα αλλά η Morgan δίνει την δυνατότητα στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες να εξατομικεύσουν το δικό τους 3-Wheeler προσφέροντας 4 διαφορετικά πακέτα γραφικών. Το Belly Tank, το τολμηρό Dazzleship, το Aviator και το Race Car.

Μηχανικά, δεν έχουμε αλλαγές και αυτό σημαίνει ότι ο S&S V-twin κινητήρας των 1.998 κ.εκ. παράγει 85 ίππους στις 5.250 σ.α.λ. και επιτρέπει στο 3-Wheeler να επιταχύνει έως τα 100 km/h σε 6,0 δευτερόλεπτα. Αυτός ο κινητήρας είναι που προκαλεί την διακοπή στην παραγωγή του μοντέλου καθώς η έγκριση τύπου του ισχύει μέχρι το 2021. Οι πιο φανατικοί οπαδοί της εταιρίας δεν θα πρέπει να απογοητεύονται όμως, αφού η Morgan έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το 3-Wheeler θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον.

The post Το Morgan 3-Wheeler μας αποχαιρετά με μία ειδική έκδοση. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid 4×4. Πλήρες

cars

Η Alpine “δεν θα ξεφύγει από τον εξηλεκτρισμό”.

cars

Audi RS. Η πολυσύνθετη κατασκευή τους σε λεπτομέρειες

cars

Επιδοτήθηκε με 22.000 ευρώ το πρώτο «πράσινο» ταξί

cars

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στα αυτοκίνητα

cars

J2US: Εκθαμβωτική η Δώρα Παντέλη – Τραγούδησε με τον Αναστάσιο Ράμμο την «ασυμφωνία χαρακτήρων»

Bury

Πρεμιέρα για το νέο Renault Scenic E-Tech Electric στις 4 Σεπτεμβρίου

cars

Καλομοίρα για ΕΡΤ: Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα για τη Eurovision

cars

ID.3. Ρεκόρ αυτονομίας

cars