CARSNEWS
AUTONEWS

Το teasing της νέας BMW M4 GT3 ξεκινά νωρίς… πολύ νωρίς!

Με βάση αυτά που γνωρίζουμε σήμερα, δεν περιμένουμε να δούμε τη νέα BMW M4 πριν τα τέλη του 2020 ενώ η αγωνιστική, GT3 έκδοση της δεν πρόκειται να πατήσει πίστα επίσημα πριν το 2022. Κι όμως, η γερμανική εταιρία δείχνει ανυπόμονη και έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα του επερχόμενου αγωνιστικού. Ενός αγωνιστικού που, χωρίς αμφιβολία, μοιράζεται πολλά στοιχεία τόσο σχεδιαστικά όσο και μηχανικά με το μοντέλο παραγωγής.

Αυτή θα είναι λοιπόν η νέα BMW M4 GT3 και ενώ η εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες, δείχνει αρκετά ώστε να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το βασικό, πέρα της γιγαντιαίας αεροτομής στο πίσω μέρος, των αεραγωγών στα φτερά και στο καπό και του roll cage που φαίνεται στο εσωτερικό, είναι ότι δείχνει το εμπρός μέρος και πιο συγκεκριμένα, την γρίλια που απ’ ότι φαίνεται, θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε με σιγουριά, αλλά η εικόνα μάλλον αποκαλύπτει μία μάσκα που βασίζεται σε αυτήν που είδαμε στο Concept 4. Για κάποιους, αυτό είναι καλό και για άλλους, κακό. Σίγουρα η M4 GT3 και το μοντέλο παραγωγής, δεν θα περνούν απαρατήρητες πάντως!

Κατά τα άλλα, το δελτίο τύπου της γερμανικής φίρμας αποκαλύπτει ότι η M4 θα εξοπλίζεται με τον S58 TwinPower Turbo εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα που στην προκειμένη περίπτωση, θα αποδίδει “περισσότερους από 500 ίππους”. Δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες όμως, οπότε δεν γνωρίζουμε αν αυτό αφορά όλες τις M4 ή μόνο την κορυφαία, “Competition” έκδοση όπως γίνεται και στις X3 M και X4 M. Ας πάρουμε τα πράγματα όπως μας έρχονται όμως. Σήμερα το teaser. Το δεύτερο εξάμηνο του 2020, η επίσημη παρουσίαση της M4 GT3 και από εκεί και πέρα, βλέπουμε…

Related Articles

Hennessey Bronco VelociRaptor 400. Αγριεμένο!

cars

Fiat 500Χ Yachting. Η σωστή έκδοση για την εποχή

cars

Hyundai, Ford και Toyota δεσμεύονται σε ένα υβριδικό WRC.

cars

Skoda Scala Monte Carlo. Συνεχίζει την παράδοση.

cars

Πότε αποσύρονται τα παλιά αυτοκίνητα από τους δρόμους της Ευρώπης

cars

BMW iX. Η νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα της BMW είναι εδώ!

cars

Το απόγευμα της Δευτέρας η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις ευρωεκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Bury

Δύο νέες Ferrari διέρρευσαν πριν την παρουσίαση τους!

cars

Volvo Personal Service. Πρωτοποριακό

cars