CARSNEWS
AUTONEWS

Όλα τα πρωτότυπα της Jeep για το φετινό Easter Jeep Safari.

Μπορεί το Magneto Concept να ήταν το πιο εντυπωσιακό πρωτότυπο της Jeep για το φετινό Easter Jeep Safari, τουλάχιστον από τεχνικής σκοπιάς, αλλά δεν ήταν το μοναδικό καθώς μαζί του πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους και άλλα 3 μοντέλα, ειδικά για την συγκεκριμένη διοργάνωση και με το κάθε ένα να έχει διαφορετικό ύφος και χαρακτήρα. Μετά το Magneto λοιπόν, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με το Gladiator Red Bare που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία, το οποίο κινείται χάρη σε έναν 3-λιτρο V6 turbodiesel και εξοπλίζεται με νέους, heavy-duty άξονες εμπρός και πίσω, υπερυψωμένη ανάρτηση, τροχούς 37 ιντσών και άλλα. Το όνομα του όμως το παίρνει από το εντυπωσιακό “Fire Cracker Red” χρώμα που συνδυάζεται με καρό στο εσωτερικό και πληθώρα διακοσμητικών.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Wrangler Orange Peelz, μόνο που αυτή τη φορά το χρώμα που “φωτίζει” τα μονοπάτια στην Utah, όπου λαμβάνει χώρα το Easter Jeep Safari είναι το πορτοκαλί. Επιπλέον, για αυτό το πρωτότυπο, η Jeep αφαίρεσε τα παράθυρα, τοποθέτησε “half-doors” και μία αφαιρούμενη οροφή ενώ μηχανικά, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από μία ελαφρώς αναβαθμισμένη ανάρτηση, τα μεγάλα ελαστικά και ο εργοστασιακός Pentastar V6 βενζινοκινητήρας που συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο.

Για τελευταίο αφήσαμε το Jeepster Beach που διαθέτει τις πιο εκτενείς μετατροπές καθώς οι σχεδιαστές επέλεξαν τον δρόμο του restomod. Οι επιρροές που έχει το Jeepster Beach από περασμένες δεκαετίες στο design είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, με την μάσκα στο εμπρός μέρος να δίνει το σύνθημα και να ακολουθούν τα φτερά, το κάθετο παρμπρίζ, το χρωμιωμένο roll-cage και το πίσω μέρος. Κάτω από την επιφάνεια όμως, το πρωτότυπο είναι απολύτως σύγχρονο αφού εξοπλίζεται με έναν δίλιτρο, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα που παράγει 340 ίππους και συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο ενώ από το πακέτο δεν θα μπορούσε να λείπει το kit που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος και οι τροχοί των 35 ιντσών.

The post Όλα τα πρωτότυπα της Jeep για το φετινό Easter Jeep Safari. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η ολοκαίνουρια BMW M4 αποκαλύπτεται!

cars

REGIS. Ηλεκτρικά για αστική επαγγελματική χρήση

cars

Νέο Hyundai i10. Άνετο και οικονομικό

cars

Infiniti. Τα νέα QX55 και QX60

cars

Ford Kuga 1.5 Ecoboost 150 PS. Το καλό έγινε καλύτερο

cars

Προ των πυλών η κακοκαιρία – «Στο κόκκινο» η Θεσσαλία με έντονες βροχοπτώσεις

cars

Η Hyundai γυρνά την πλάτη στο diesel;

cars

Η Mini μετατρέπει το κλασικό… Mini σε ηλεκτρικό!

cars

Ταξιδεύοντας στο Πάπιγκο και την άνοιξη

cars