CARSNEWS
AUTONEWS

Ares Design Wami Lalique Spyder. Και τώρα, κάτι διαφορετικό.

Η Ares Design είναι μία σχετικά νέα εταιρία που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον ευρύτερο χώρο των… μεταποιήσεων, αν μου επιτρέπεται η χρήση αυτής της λέξης. Μεταμορφώνει μοντέλα που κυκλοφορούν ήδη σε μία διαφορετική, συνήθως “αγριότερη” εκδοχή του εαυτού τους όπως έχει κάνει ήδη με το DeTomaso Pantera, την Ferrari 812 Superfast και την Mercedes G-Class μεταξύ άλλων. Τώρα, η Ares Design αποφάσισε να κάνει ένα μοντέλο-φόρο τιμής στην ξεχωριστή δεκαετία του ’50 με το Wami Lalique Spyder που μπορεί να μην έχει εμπνευστεί από κάποιο ξεχωριστό μοντέλο, αλλά αποπνέει μία αύρα που είναι χαρακτηριστική εκείνης της δεκαετίας.

Η εταιρία δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο… δότης των μηχανικών του Wami Lalique Spyder και σε αυτό το σημείο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 12 αντίτυπα και οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η τιμή του. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η νέα δημιουργία της Ares Design έχει διακοσμηθεί από την Lalique, μία εταιρία που φημίζεται για τα κρύσταλλα της, κυρίως στην καμπίνα όπου επικρατεί το αλουμίνιο και το δέρμα και ξεχωρίζει το υπέροχο, ξύλινο ταμπλό.

Στο αμάξωμα πάντως, παρότι η Ares Design δεν αναφέρει μεμονωμένα μοντέλα, δεν γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς “σκιές” κλασικών αυτοκινήτων όπως η Jaguar E-Type, η Chevrolet Corvette C1 ή ακόμα και η Ferrari 250 GT California Spyder. Σε κάθε περίπτωση, το αμάξωμα κατασκευάζεται από ανθρακονήματα και αλουμίνιο ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις εξαιρετικές ζάντες που ταιριάζουν άψογα με ολόκληρο το στιλ τυ Wami Lalique Spyder.

The post Ares Design Wami Lalique Spyder. Και τώρα, κάτι διαφορετικό. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

BMW Z4 με γεύση από… Kia!

cars

Stoiximan Super League: Κορυφή ο ΠΑΟΚ και χαμός στη μάχη του τίτλου

Bury

Η υβριδική Porsche 911 θα είναι η ταχύτερη έκδοση στην γκάμα!

cars

Η νέα Ghost θα είναι η “πιο αγνή έκφραση” της Rolls-Royce μέχρι σήμερα!

cars

Η ιστορική Vanwall ξαναζεί με 6 “νέα” μονοθέσια!

cars

Jaguar Vision Gran Turismo SV Concept. Μία εντυπωσιακή “γάτα” για τον ψηφιακό κόσμο!

cars

Η υδρογονοκίνητη BMW X5 περνά στη φάση δοκιμών.

cars

Η Ferrari έχασε τα δικαιώματα για το design της 250 GTO.

cars

Toyota bZ4X concept. Το πρώτο μεγάλο βήμα…

cars