CARSNEWS
AUTONEWS

Audi RS. Με ειδικές επετειακές εκδόσεις

Όταν είσαι κάτι τόσο ειδικό, όταν είσαι σε θέση να δημιουργείς υπέροχες τετράτροχες κατασκευές και όταν συμπληρώνεις 25 χρόνια που όλα αυτά τα κάνεις με επιτυχία, τότε προφανώς και οφείλεις να το γιορτάσεις με κάποιο τρόπο.

Ο λόγος για το τμήμα RS της Αudi που αποφάσισε να γιορτάσει τα 25ά γενέθλια του προσφέροντας κάποιες ειδικές επετειακές εκδόσεις των μοντέλων της. Και πολύ καλά κάνει, καθώς από τη πρώτη της δημιουργία, το RS2 Avant του 1994 με τον πεντακύλινδρο turbo κινητήρα  των 2.2 λίτρων και των 326 ίππων, κύλισαν πολλά χιλιόμετρα και εξίσου πολλά μοντέλα με το χαρακτηριστικό RS στην ούγια.

Οι ειδικές αυτές επετειακές εκδόσεις αφορούν στα μοντέλα TT RS Coupe, RS4 Avant, RS5 Coupe, RS5 Sportback, RS6 Avant και RS7 Sportback. Τα στοιχεία της συγκεκριμένης έκδοσης αντλούν έμπνευση από το RS2, με όλα τα μοντέλα να προσφέρονται στα χρώματα Nogaro Blue, Mythos Black, Nardo Gray και Glacier White.

Επίσης υπάρχουν ματ αλουμινένια και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, RS λογότυπα, μαύρη γυαλιστερή αεροτομή και νέες ζάντες. Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα με Alcantara και Nappa επενδύσεις, μπλε ραφές και ειδικά “25 years” λογότυπα.

Related Articles

Honda NT 1100 – Για ταξίδια

cars

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας της Toyota Supra

cars

Τεράστια τρύπα στα έσοδα προκαλούν οι «e-πειρατές» έμποροι ΙΧ

cars

Ο Markus Duesmann στην ηγεσία της Audi.

cars

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: 1-5 στο 93′ ο Γιόβετιτς

cars

Σεισμός ταρακούνησε την Αμφιλοχία

Bury

Κατρούγκαλος εναντίον Πολάκη μετά τις κατηγορίες για τη θέση στον ΟΗΕ: Τοξικότητα και χυδαιότητα που δεν έπρεπε να υπάρχει

Bury

Σε “μερικές εβδομάδες” το Volkswagen ID.4.

cars

Περισσότερο… υβριδική η Porsche Cayenne E-Hybrid.

cars