CARSNEWS
AUTONEWS

BMW Concept i4. Προπομπός ενός ηλεκτρικού sedan 530 ίππων!

Η ύπαρξη του BMW i4 δεν αποτελεί μυστικό από τα μέσα περίπου του Νοεμβρίου του περασμένου έτους, οπότε η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε όχι μόνο το γεγονός ότι σκοπεύει να το λανσάρει στην αγορά στο προσεχές μέλλον αλλά και ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά για το αμιγώς ηλεκτρικό Gran Coupe. Αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά επαναλαμβάνονται και σήμερα, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του Concept i4 στην έκθεση της Γενεύης.

Eye-Candy_01_Teaser_v17_4by5.mp4

Heralding a new era in Sheer Driving Pleasure.The BMW Concept i4 is coming soon.#THEConcepti4

Geplaatst door BMW op Dinsdag 25 februari 2020

Σύμφωνα με την ίδια την BMW, το Concept i4 είναι κατά 85% έτοιμο να περάσει στην παραγωγή και αυτό σημαίνει πως ότι δούμε στην διεθνή έκθεση σε περίπου μία εβδομάδα, δεν θα αλλάξει σημαντικά όταν το i4 ενταχθεί επίσημα στην γκάμα της εταιρίας το 2021.Τι θα δούμε ακριβώς; Σχετικά άγνωστο, αλλά ο επικεφαλής σχεδιασμού της BMW δήλωσε ότι θα είναι “δυναμικό, καθαρό και κομψό” ή με πιο απλά λόγια, “μία τέλεια BMW που τυγχάνει να μην εκπέμπει ρύπους”.

Γι’ αυτό, φροντίζει η 5η γενιά του συστήματος e-Drive της γερμανικής φίρμας που θα προσφέρει στον τυχερό ιδιοκτήτη του κάθε i4 περί τους 530 ίππους από δύο ηλεκτροκινητήρες και θα έχει ως συνέπεια ένα 0-100 km/h της τάξης των 4 δευτερολέπτων. Για την τροφοδοσία των ηλεκτροκινητήρων με ενέργεια, θα φροντίζει μία μπαταρία 80 kWh, τοποθετημένη στο πάτωμα του αυτοκινήτου, που ζυγίζει γύρω στα 550 κιλά αλλά προσφέρει αυτονομία 600 χιλιομέτρων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ford: Οι συνδρομές δεν είναι η προσέγγιση μας.

cars

Το πρώτο Mini «Made in Germany»

cars

Κόγιας και Dream Greek περιγράφουν πώς σκοτώθηκε ο Tzane – «Το δεξί πόδι πατούσε στο τσιμέντο, το αριστερό έφυγε στο κενό»

cars

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Έρχονται από την 1η Απριλίου

cars

«Για μένα δικαίωση θα είναι…» – Συγκλονίζει ο 21χρονος Δημήτρης που επέζησε από το δυστύχημα στα Τέμπη

cars

Η Koenigsegg Jesko Absolut μπορεί, θεωρητικά, να σπάσει το “φράγμα” των 500 km/h!

cars

Αυτοκίνητο της χρονιάς 2020 για την Ελλάδα. Το Peugeot 208 κατέκτησε τον τίτλο

cars

Αυτό το V8 Toyota Hilux θα διεκδικήσει τη νίκη στο Dakar του 2021.

cars

7 στους 10 Έλληνες οδηγούς έχουν περάσει με πορτοκαλί-κόκκινο – Τι συμβαίνει στους δρόμους

cars