CARSNEWS
AUTONEWS

Ford Mustang Mach-E. Πηγή έμπνευσης

Οι ήχοι της ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E παραπέμπουν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας – σε σημείο μάλιστα που ενέπνευσαν το συνθέτη ηλεκτρονικής μουσικής Matthew Dear από το Ντιτρόιτ, να μετατρέψει τον ήχο της σε τραγούδι. Εμπνευσμένοι από τις κλασικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του ’80, οι μηχανικοί ήχου της Ford συνεργάστηκαν με το στούντιο Ozone Sound για να δημιουργήσουν ηλεκτρονικούς ήχους που ακούγονται μέσα και έξω από την Mustang Mach-E, ενώ το αυτοκίνητο κινείται.

Αυτό κέντρισε το ενδιαφέρον του Dear, ιδρυτικού μέλους της παγκοσμίου φήμης εταιρείας ηλεκτρονικής μουσικής Ghostly International και εμπνευστή του ύμνου “Hands Up for Detroit”. Ο Dear χρησιμοποίησε τους ήχους ενός συνθεσάιζερ για να δημιουργήσει το “New Breed,” ένα μουσικό κομμάτι που «υπνωτίζει» και ταιριάζει στο χαρακτήρα της Mustang Mach-E.

Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της, η Mustang είναι συνώνυμη με τη μουσική, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε αρκετά κλασικά τραγούδια. Με το “New Breed,” η Mustang Mach-E ξεκινά ένα νέο μουσικό κεφάλαιο για τη Mustang. Το “New Breed” μεταδίδεται μέσω των Apple Music, Spotify, Deezer, YouTube και σε άλλες μουσικές πλατφόρμες.

The post Ford Mustang Mach-E. Πηγή έμπνευσης first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Kia. Συνεχίζει την έντονα ανοδική της πορεία

cars

Το Audi Quattro επιστρέφει στο WRC… αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις!

cars

BMW 2 Series Gran Coupe. Με την Mercedes CLA στο στόχαστρο!

cars

Τα Morgan Plus 4 και Plus 6 εκμοντερνίζονται – Ιεροσυλία!

cars

Λατινοπούλου: Ο γάμος δεν έγινε για να ντύνεται νυφούλα ο Μπάμπης και ο Μήτσος και να παραγγέλνουν παιδιά από το διαδίκτυο

cars

Συνεργασία Renault και Geely για Μ.Ε.Κ. και υβριδική τεχνολογία

cars

Opel Universal Charger. Ένας φορτιστής για όλους

cars

Ford Explorer Plug-In Hybrid. Παντός καιρού και εδάφους

cars

Mercedes EQS. Η λιμουζίνα του μέλλοντος

cars