CARSNEWS
AUTONEWS

Harley-Davidson. Έτοιμο το  Harley On Tour 2020

H Harley-Davidson έφερε στην Ελλάδα για ακόμη μία χρονιά ένα φορτηγό με 23 μοντέλα της γκάμας του 2020. Περισσότεροι από 300 οδηγοί πραγματοποίησαν τεστ οδήγησης με την αγαπημένη τους μοτοσυκλέτα Harley-Davidson. Το φορτηγό τώρα οδεύει προς τη Ρωσία, όμως υπάρχει πάντα η δυνατότητα για ένα δωρεάν τεστ οδήγησης στις επίσημες αντιπροσωπείες Haley-Davidson.

Η Harley-Davidson, κάθε χρόνο, ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία με την άφιξη του Harley On Tour, της μεγάλης γιορτής των test rides. Έτσι και φέτος – με μία μικρή καθυστέρηση εξαιτίας της πανδημίας – κατέφθασε στην χώρα μας, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της κάνοντας στάση στις επίσημες αντιπροσωπείες Harley σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα το Harley On Tour βρέθηκε στην αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena στις 27 & 28 Ιουνίου 2020 και στη Harley-Davidson Thessaloniki στις 4-5 Ιουλίου 2020. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του φορτηγού, οι ιδιοκτήτες Harley® που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσυκλέτα καθώς επίσης και οι λάτρεις της μάρκας που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson, είχαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσυκλέτα που τους ταιριάζει, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Λατινοπούλου: Ο γάμος δεν έγινε για να ντύνεται νυφούλα ο Μπάμπης και ο Μήτσος και να παραγγέλνουν παιδιά από το διαδίκτυο

cars

Ποιος ο λόγος να κουβαλάτε ακριβές, «επώνυμες» βαλίτσες στο ταξίδι σας;

cars

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός VW Amarok “Raptor”.

cars

Νέο Volkswagen Golf GTI. Ήρθε για να θέσει και πάλι τα standards στην κατηγορία!

cars

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας της Toyota Supra

cars

Οι Lotus Elise και Exige αποχωρούν με στιλ.

cars

Fiat Professional Talento Van. Mε έκπτωση  έως 4.220 ευρώ

cars

Η ζήτηση για τον Skyactiv-X ξεπερνά τις προβλέψεις της Mazda!

cars

Η Porsche παρουσιάζει για πρώτη φορά την 55one “Little Bastard”.

cars