CARSNEWS
AUTONEWS

Hyundai Elantra N Line. Με σπορ πινελιές και 201 ίππους!

Η Hyundai παρουσίασε το Elantra N Line το οποίο θα πάρει την θέση του στην γκάμα της εταιρίας προσφέροντας μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όποιον αναζητά ένα αυτοκίνητο με χαρακτήρα, σπορ διάθεση και αρκετά άλογα για να κινηθεί γρήγορα αλλά χωρίς υπερβολές. Κι αυτό το τελευταίο ισχύει επειδή ο 1600άρης βενζινοκινητήρας που έχει αναλάβει την κίνηση του Elantra N Line παράγει 201 ίππους και 265 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο είτε με ένα 7-τάχυτο αυτόματο, διπλού συμπλέκτη και η ισχύς περνά στον δρόμο αποκλειστικά από τους τροχούς του εμπρός άξονα ενώ κατά τα άλλα, η κορεατική εταιρία αναφέρει ότι έχει προχωρήσει σε “αρκετές βελτιώσεις στην ανάρτηση” αλλά χωρίς να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες. Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα πέδησης που έχει “μεγαλύτερους δίσκους” αλλά και πάλι, δεν γνωρίζουμε κατά πόσο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Elantra επωφελείται από ένα πιο επιθετικό bodykit που αποτελείται από διαφορετική γρίλια, νέες εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, νέα μαρσπιέ, μία μικρή αεροτομή στο τελείωμα του πορτ-μπαγκάζ, έναν διακριτικό διαχύτη και φυσικά, την εξάτμιση με την διπλή, χρωμιωμένη απόληξη. Το πακέτο συμπληρώνουν οι ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών ενώ στο εσωτερικό παρατηρούμε τα σπορ καθίσματα και τα διάφορα μεταλλικά διακοσμητικά που δημιουργούν μία σπορ ατμόσφαιρα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Και η Audi επιστρέφει στο Le Mans το 2023!

cars

Βίντεο με καταρρίψεις ιρανικών drone πάνω από το Ισραήλ

Bury

To Kia Niro αυτοκίνητο της χρονιάς για τις γυναίκες

cars

Οι παραδόσεις της Mercedes-AMG One θα αρχίσουν το 2021 τελικά!

cars

Γυναίκες στην αυτοκίνηση. Εφευρέσεις και δρώμενα

cars

Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-1: Φαβορί για παραμονή με Λομόνακο

Bury

Brabus Rocket 900. Διηπειρωτικός πύραυλος 900 ίππων!

cars

Porsche Cayenne. Με τη νέα έκδοση, ήρθε νέο ρεκόρ!

cars

Γυναίκα χαστούκισε τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη στην Καβάλα – «Συμπεριφορές μίσους δεν έχουν σχέση με τη θρησκεία» απαντά η ΝΔ

Bury