Με 162 αυτοκίνητα το Gran Turismo Sport

image
Απέχοντας μόλις λίγες ημέρες από το επίσημο εμπορικό λανσάρισμα ενός εκ των δημοφιλέστερων βιντεοπαιχνιδιών στον πλανήτη, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μας επιφυλάσσει η έβδομη κατά σειρά εκδοχή του έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος φυσικά για το πολυαναμενόμενο Gran Turismo Sport, το οποίο θα βρεθεί μετά από αρκετές αναβολές στα ράφια των καταστημάτων στις 18 Οκτωβρίου.

Η είδηση, ωστόσο, δεν έχει να κάνει πως η Polyphony Digital που υπογράφει τον συγκεκριμένο τίτλο ολοκλήρωσε την εξέλιξη ενός εκ των ρεαλιστικότερων αγωνιστικών προσομοιωτών, αλλά με το πλήθος των τετράτροχων στο οποίο θα αποκτά πρόσβαση κανείς με την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, λοιπόν, το Gran Turismo Sport θα περιλαμβάνει 162 αυτοκίνητα, αρκετά εκ των οποίων θα διαθέτουν αγωνιστικές περγαμηνές.

Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποια από τη σχεδόν ατελείωτη λίστα των μοντέλων, τότε αυτή είναι σίγουρα η Ferrari LaFerrari, τα υβριδικά πρωτότυπα του πρωταθλήματος αντοχής της Porsche και της Toyota, καθώς και εκείνες τις προτάσεις που έχουν εξελιχθεί-σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο τίτλο.

back to top

THETIMES.GR

SOFOKLEOUS10.GR

CELEBNEWS.GR