Β. Ecclestone: Η Williams πρέπει να επιλέξει τον R. Kubica για το 2018

image image image image image
image image
image
Έναν ακόμα υποστηρικτή έχει στο πλευρό του ο R. Kubica στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, από το οποίο αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από ένα εξαιρετικά σοβαρό ατύχημα σε αγώνα ράλι.

Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του B. Ecclestone να ταχθεί υπέρ της επιστροφής του R. Kubica στην ενεργό δράση, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως ο Πολωνός είναι ο άνθρωπος που μπορεί να πάει ένα βήμα μπροστά την ομάδα της Williams.

"Αν ο Robert δεν είχε το ατύχημα, σήμερα θα ήταν ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής. Νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψει πιο δυνατός απ’ ότι στο παρελθόν. Πνευματικά θα είναι πιθανότατα πιο επιθετικός, συνεπώς μόνο θετικά στοιχεία μπορώ να δω σε αυτόν".

"Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, δεν νομίζω πως ο τραυματισμός του θα τον εμποδίσει. Αν κάνει αυτό που νομίζω ότι θα κάνει, τότε είναι αρκετοί εκείνοι που θα μείνουν πίσω του. Επίσης, είναι καλό για την Formula 1 να τον έχει πίσω".

"Αν ήμουν στη Williams, σίγουρα θα προσπαθούσα να συνεργαστώ μαζί του. Η ομάδα δεν έχει τα αποτελέσματα θα έπρεπε να έχει και κανείς δεν γνωρίζει αν γι’ αυτό ευθύνονται οι πιλότοι ή ίδια η ομάδα. Συνεπώς, θα ήταν καλό να βρεθεί ένας γρήγορος πιλότος σε αυτήν ώστε να μάθουμε τελικά τι φταίει", δήλωσε μεταξύ άλλων ο B. Ecclestone.

Να θυμίσουμε ότι ο R. Kubica ολοκλήρωσε με επιτυχία τους προηγούμενους μήνες δοκιμές με μονοθέσιο προδιαγραφών 2017 της Renault, αποδεικνύοντας πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Μάλιστα στην προσπάθεια της επιστροφής του συμμετέχει και Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016, N. Rosberg, o οποίος φέρεται να έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του Πολωνού.

back to top

THETIMES.GR

SOFOKLEOUS10.GR

CELEBNEWS.GR